Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyonlar Yalova’da belli olacak

Türkiye Boks Federasyonu, Genç Erkekler Ferdi Şampiyonası’nın 21-27 Ocak 2017 tarihleri arasında Yalova’da yapılacağını duyurdu. Bir hafta sürecek olan şampiyonaya yaklaşık 750 sporcunun katılması bekleniyor.Şampiyonayla ilgili olarak...

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2017 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2017 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şampiyonlar Yalova’da belli olacak

Türkiye Boks Federasyonu, Genç Erkekler Ferdi Şampiyonası’nın 21-27 Ocak 2017 tarihleri arasında Yalova’da yapılacağını duyurdu. Bir hafta sürecek olan şampiyonaya yaklaşık 750 sporcunun katılması bekleniyor.

Şampiyonayla ilgili olarak bilgiler veren Yalova Belediye Başkan Yardımcısı ve Boks İl Temsilcisi Dinçer İlhan, “21 Ocak’ta düzenlenecek teknik toplantıyla şampiyona start alacak. 22 Ocak saat 14.00’da açılış maçı ve 17.30’da ise yapılacak açılış seremonisiyle başlayacak olan şampiyona, 27 Ocak’ta yapılacak final müsabakalarıyla son bulacak. Bir hafta boyunca yüzlerce kişiyi ağırlayacağız. Bu şampiyonaya en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız. Geçtiğimiz aylarda Federasyon Başkanımız Eyüp Gözgeç’in, Belediye Başkanımız Vefa Salman’a yapmış olduğu ziyaret sırasında konu gündeme gelmişti. Federasyonumuz bu konuya olumlu yaklaşarak şampiyonanın Yalova’da yapılması kararını aldı.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.