Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyonlar Aladağ’da buluşuyor

Dünya Güreş Birliği tarafından dünyanın en iyi güreşçileri seçilen Taha Akgül, Rıza Kayaalp, Selçuk Çebi beraber ortak kamp yapacak. Olimpiyatlara sayılı günler kalırken olimpiyatlara gidecek güreşçilerimizde çalışmalarını artırdı....

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya Güreş Birliği tarafından dünyanın en iyi güreşçileri seçilen Taha Akgül, Rıza Kayaalp, Selçuk Çebi beraber ortak kamp yapacak. Olimpiyatlara sayılı günler kalırken olimpiyatlara gidecek güreşçilerimizde çalışmalarını artırdı. Özellikle sporcularımız açısından kondisyon ve ağırlık çalışmaları için Bolu Aladağ kamp eğitim merkezini tercih etti.
Rio Olimpiyatlarının başlamasına 30 gün kala Rio’ya gidecek Grekoromen ve Serbest Güreş A Milli Takımları olimpiyata beraber hazırlanacak. 3 Temmuz tarihinden itibaren bayram arası vermeden Bolu Aladağ’da kamp yapan Serbest takımın yanına, 16 Temmuz tarihinden itibaren Grekoromen takımı da geliyor. İki takımın olimpiyat güreşçileri burada yaklaşık bir hafta boyunca beraber çalışacak.
Grekoromen, Aladağ’dan Rio’ya gidecek.
Serbest Güreş Milli Takımımızın Aladağ’daki kampı 23 Temmuz tarihinden itibaren biterken, ardından çalışmalarına Ankara Elmadağ Kamp Eğitim Merkezi’nde devam edecek. Grekoromen takım ise Aladağ’daki kampını 10 Ağustos tarihine kadar sürdürdükten sonra oradan da olimpiyatlar için direk Rio’ya gidecek.
Ortak kamp yapacak olimpiyat sporcularımızın isimleri şöyle:
Serbest: Taha Akgül, Soner Demirtaş, İbrahim Bölükbaşı, Mustafa Kaya, Süleyman Atlı ve Selim Yaşar
Grekoromen: Rıza Kayaalp, Selçuk Çebi ve Cenk İldem
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.