Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyondan Başkan Genç’e hediye

Mersin’de düzenlenen Özgecan Kadınlar Basketbol Turnuvası’nda şampiyon olan Samsun Canik Belediyespor kupayı Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e hediye etti.Samsun’u Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde temsil eden Samsun Canik Belediyespor,...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2016 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2016 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şampiyondan Başkan Genç’e hediye
Mersin’de düzenlenen Özgecan Kadınlar Basketbol Turnuvası’nda şampiyon olan Samsun Canik Belediyespor kupayı Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e hediye etti.
Samsun’u Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde temsil eden Samsun Canik Belediyespor, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin organizatörlüğünde gerçekleştirilen Özgecan Kadınlar Basketbol Turnuvası’nda şampiyon olarak Avrupa maçı öncesi moral buldu.
Canik isminin artık dünya tarafından bilinen bir marka olduğuna dikkat çeken Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Samsun Canik Belediyespor olarak her yıl üstüne artı koyarak ilerleme kaydediyoruz. Gerek alt yapı noktasında, gerekse tesisleşme yolunda önemli mesafeler katettik. Bu gayretlerimizin meyvelerini ulusal ve uluslararası başarı ve kupalarla sporcularımız veriyor. Canik adı artık eğitimde, kültürde, sanatta ve diğer alanlarda olduğu gibi sporda da bir markadır. Bu markayı her alanda duyurmaya devam edeceğiz” dedi.
“Herkesi maça davet ediyorum”
Samsun Canik Belediyespor’un Avrupa’da da Samsun’u başarıyla temsil edeceğine inandığını belirten Başkan Genç, “Samsun Canik Belediyespor bayan basketbol takımımız geçen sene ligi 7. sırada bitirerek Avrupa kupalarında oynama hakkı kazandı. Değişen statü gereği takımımız bir ön eleme oynayacak. 5 Ekim’de ilk maçımızı Mustafa Dağıstanlı Spor Merkezi’nde oynayacağız. İnanıyorum ki Rus ekibi Chevakata Vologda takımını eleyerek Avrupa kupalarına kazanma hakkı kazanarak Samsun ve Canik’in adını tüm dünyaya duyuracağız. Bu önemli maçta Samsunlu hemşehrilerimizin takıma destek vermelerini istiyorum” dedi.
“Galibiyetle ayrılacağız”
Takım hakkında bilgiler veren Samsun Canik Belediyespor Antrenörü Mehmet Can Öztürk, “Gerek Samsun’da gerekse Mersin’de düzenlenen turnuva bizim için lig ve Avrupa kupası müsabakaları öncesinde iyi ve ciddi bir sınav oldu. Bu turnuvalarda takımımızın eksileri ve artılarını gördük. İnşallah 5 Ekim Çarşamba günü bu tecrübelerimizi sahaya yansıtıp ilk Avrupa maçımızdan galibiyetle ayrılacağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.