Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyon Yıldırım Belediyespor

Yıldırım Belediyesi, ‘sporda Marka Şehir’ Hedefi Doğrultusunda, Spora Ve Sporcuya Yaptığı Yatırımların Meyvesini Şampiyonluklarla Almaya Devam Ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şampiyon Yıldırım Belediyespor
Yıldırım Belediyesi, ‘sporda marka şehir’ hedefi doğrultusunda, spora ve sporcuya yaptığı yatırımların meyvesini şampiyonluklarla almaya devam ediyor.
2015 - 2016 sezonunda 4. grupta mücadele eden Yıldırım Belediyespor 13 Yaş Altı Futbol Takımı, en yakın takipçisine 10 puan fark atarak ligin bitimine 2 maç kala şampiyonluğunu ilan etti. Rakiplerine şans tanımayan Yıldırımlı şampiyonlar, çıktıkları 12 karşılaşmada 11 galibiyet ve 1 beraberlikle sahadan ayrılarak, mağlubiyetle tanışmadan şampiyonluğu garantilemiş oldu. Kalesinde yalnızca 5 gol gören ve rakip filelere 50 gol bırakan Yıldırım Belediyespor 13 Yaş Altı Futbol Takımı futbolcuları, oynadıkları müsabakalarda kırmızı kart görmeyerek, kazandıkları başarıyı sergiledikleri centilmence mücadele ile de taçlandırdı. Şampiyonluk ipini göğüsleyen Yıldırım Belediyesporlu futbolcuları kutlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sporcularımız gösterdikleri ahlaklı mücadele ile rakiplerinin de saygısını kazanarak önemli bir başarı örneği sergiledi. Spora ve sporcuya yaptığımız yatırımın karşılığını böylesine anlamlı derecelerle almak bizleri mutlu ediyor. Sonraki yıllarda da sporcularımızdan aynı başarıları tekrarlamalarını bekliyoruz. Yıldırım’ın spor şehri olması yolunda, sporcularımıza gereken desteği vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.