Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyon Örnek Spor

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği’nin, Gemlik Belediyesi ve Gemlik Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Veteranlar Futbol Turnuvasında Şampiyonu Örnek Spor oldu.Gemlik’te...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şampiyon Örnek Spor

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği’nin, Gemlik Belediyesi ve Gemlik Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Veteranlar Futbol Turnuvasında Şampiyonu Örnek Spor oldu.

Gemlik’te 12 takımın mücadele ettiği turnuvada Gemlik Belediye Spor ile finalde karşılaşan Örnek Spor sahadan 3-1 galip ayrıldı. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Şampiyon Örnek Sporu ve finale çıkan Belediye Sporu tebrik etti.

Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Deviren, şehitler anısına yapılan turnuvayı periyodik hale getirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, “Şehitlerimizin anısına yakışır bir mücadele, centilmenlik ve heyecan ön plana çıktı. Katılan tüm takımlarımıza, bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.