Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyon Hocanın İsmi Parka Verildi

Basketbol Süper Ligi’nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka’nın başantrenörü Ufuk Sarıca, başarısını ismi verilen parkla taçlandırdı.Geçtiğimiz sezon Basketbol Süper Ligi Şampiyonu olan Pınar Karşıyaka’nın bu başarısındaki en...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2015 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2015 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şampiyon Hocanın İsmi Parka Verildi
Basketbol Süper Ligi’nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka’nın başantrenörü Ufuk Sarıca, başarısını ismi verilen parkla taçlandırdı.
Geçtiğimiz sezon Basketbol Süper Ligi Şampiyonu olan Pınar Karşıyaka’nın bu başarısındaki en büyük pay sahiplerinden başantrenör Ufuk Sarıca’nın ismi Bostanlı’daki Mor Park’a verildi. Bostanlı’da bulunan parkta gerçekleştirilen törene Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca’nın yanı sıra Karşıyakalı taraftarlar da katıldı.
Parka isminin verilmesinin kendisi ve ailesi adına gurur verici olarak tanımlayan Sarıca, “Uzun süre kalıcı bir hatıra kazandım. Sporda sadece son gün var. Her şey unutulabiliyor. Ama böyle güzel bir isimlendirmeye sahip olmak, taraftarımızın çok sevdiği Mor Park’ın isminin Ufuk Sarıca olması beni çok mutlu etti. Karşıyaka taraftarı ilk günden beri hem sosyal medyadan hem burada, parkta bu işe vesile oldular. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
“KUPAYI İZMİR’E GETİRMEK İSTİYORUZ”
Çarşamba günü Türkiye Kupası’nı alan Anadolu Efes’le Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı oynayacaklarını ifade eden başarılı çalıştırıcı, “Geçen sene hem lig hem de Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonuyuz. Samsun’da maça son şampiyon olarak çıkacağız. Kadromuzda çok değişik oldu, geçen sene ile çok büyük fark var. Takımda belli bir süreye ihtiyacımız var, bu bir gerçek. Çarşamba günü tekrar bu kupayı üst üste ikinci, toplamda üçüncü defa müzemize koymak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızla birlikte kupayı alıp İzmir’e gelmek istiyoruz” diye konuştu.
AKPINAR: “UFUK HOCA SÖZÜNÜ TUTTU”
Pınar Karşıyaka’yı lig şampiyonu yapması halinde ismini parka vereceğine dair Ufuk Sarıca’ya söz verdiğini anlatan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise, “Bana ‘sana o tabelayı astıracağım’ dedi. Sözünü tuttu. Onun için seviyorum onu. O da sözünün eri bir insan. Bu parkın ismi Ufuk Sarıca Şampiyonluk Parkı. Şampiyonluklar kazandırarak bu parkı söke söke alan Ufuk Sarıca’ya sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Ufuk Sarıca ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın birlikte parkın tabelasını açması ile birlikte tören son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.