Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyon boksörden Başkan Gümrükçüoğlu’na altın madalya sözü

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu şampiyon boksör Busenaz Sürmeneli’yi makamında kabul ederek başarılarından dolayı tebrik etti.İki kez dünya şampiyonu, üç kez de Avrupa şampiyonu olan bayan eldiveninin...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şampiyon boksörden  Başkan Gümrükçüoğlu’na altın madalya sözü

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu şampiyon boksör Busenaz Sürmeneli’yi makamında kabul ederek başarılarından dolayı tebrik etti.

İki kez dünya şampiyonu, üç kez de Avrupa şampiyonu olan bayan eldiveninin başarılarından gurur duyduklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, Sürmeneli’den bundan sonra da büyük başarılar beklediklerini söyledi. Spor hayatını Trabzonspor Kulübünde sürdüren Busenaz Sürmeneli’yi altınla ödüllendiren Başkan Gümrükçüoğlu, spora ve sporcuya desteklerini bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi.

Antrenörü ve aynı zamanda Bayan Milli Takım Teknik Direktörü Cahit Süme ile birlikte Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret eden Sürmeneli hedefinin 2020 yılında Tokyo’da yapılacak olimpiyatlarda şampiyon olarak altın madalya kazanmak olduğunu söyledi. Altın madalya için Başkan Gümrükçüoğlu’na söz veren Sürmeneli bunun için çok çalıştığını söyledi. Trabzon’u ve ülkesini en ulusal turnuvalarda en iyi şekilde temsil etmek için elinden gelen gayreti gösterdiğini kaydeden Sürmeneli, desteklerinden dolayı Başkan Gümrüçüoğlu’na teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.