Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyon Beşiktaş

Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, ligin bitimin 2 hafta kala Ağrı Birlik Spor’u 3-2 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Stadyumu’nda oynanan 20. hafta müsabakasında Ağrı...

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, ligin bitimin 2 hafta kala Ağrı Birlik Spor’u 3-2 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Stadyumu’nda oynanan 20. hafta müsabakasında Ağrı Birlik Spor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarısında iki takımda birbirlerine üstünlük sağlayamadı. İkinci yarıya etkili başlayan Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, Başak Gündoğdu 2 ve Emine Ecem Esen golleriyle müsabakadan 3-2 galip ayrılarak ligin bitimine iki hafta kala 54 puanla şampiyonluğunu ilan etti. Müsabakanın bitim düdüğüyle birlikte Beşiktaş Bayan Futbol Takımı şampiyonluk kutlaması yaptı.
Kazanılan şampiyonlukla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Bayan Futbol Takımı Teknik Direktör Mutlucan Zavotcu, "Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak ligde Doğu ve Güneydoğu’da birçok ilimizi ziyaret ettik. Kadın futboluna ivme kazandırmaya çalışıyoruz. Kadınların toplumdaki sosyal alandaki yerine vurgu yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda da bu topraklarda olmak çok önemli. Gittiğimiz her yerde olduğu gibi Ağrı’da da çok dostane şekilde karşılandık. Havaalanından maça kadar herkes bize eşlik etti. Geçtiğimiz senede tesadüfen Ağrı Birlik Spor ile oynadığımız maçla şampiyonluğumuzu ilan etmiş ve 2. Lige çıkmıştık. Bu senede yine böyle denk geldi. Ağrı Birlik Spor’a da başarılar diliyoruz. İnşallah onları da yakın zamanda görürüz. Beşiktaş Kadın Futbol Takımı olarak ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan etmiş bulunuyoruz. İstanbul’a şampiyon olarak dönüyoruz. Son iki haftaya da şampiyon unvanıyla çıkacağız. Birinci ligde de şampiyonluğu kazanıp ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil etmek istiyoruz” dedi.
Vodefone Arena’nın açılışı ile ilgilide konuşan Zavotcu, “Evimize dönüyoruz artık. Onunda bir duygusallığı ve özlemi var içimizde. Bu sene hem kız futbol takımımız hem de erkek futbol takımımız ile şampiyonluk turu atarız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.