Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sammy Baba Ve Alman Panzeri Karşı Karşıya

Ligin gol krallığı yarışındaki ezeli rekabet Mario Gomez ve Samuel Eto’o arasında geçerken, ikili arasındaki saha içi rekabette yarın gün yüzüne çıkacak. Siyah-beyazlı takımla uçuşa geçen Alman Panzeri ile Antalyaspor’un ’Sammy...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ligin gol krallığı yarışındaki ezeli rekabet Mario Gomez ve Samuel Eto’o arasında geçerken, ikili arasındaki saha içi rekabette yarın gün yüzüne çıkacak. Siyah-beyazlı takımla uçuşa geçen Alman Panzeri ile Antalyaspor’un ’Sammy Baba’ lakaplı golcüsü Eto’o attıkları gollerle bu sezona damga vurmuş durumda.
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda Antalyaspor’u konuk edecek. İki takımın golcülerinin "Krallık" yarışının da çekişeceği kritik mücadelede Gomez mi yoksa Eto’o mu sahne alacak?
Mario Gomez (19 gol, üç asist) ve Samuel Eto’o (16 gol, beş asist) bu sezon ligde en fazla gole katkıda bulunan iki oyuncu.
GOMEZ YÜKSEKTEN UÇUYOR
Siyah-beyazlı takıma transfer olduğu günden bu yana beklentileri karşılayan ve taraftarın gönlünde taht kuran Alman Panzeri, ligde 25 maçta rakip fileleri 19 kez sarstı. Bu maçlarda 2 de asist yapan Gomez, 25 maçın 23’ünde ilk 11’de sahaya çıkarken toplam 2001 dakika süre aldı.
Beşiktaş’ın golcüsü Mario Gomez bu sezon ligde en çok isabetli şut çeken (87) ve en çok gol atan oyuncu (19) olarak da istatistiklere geçti.
ETO’O DA EN İYİSİ
Antalyaspor’un yıldızı Samuel Eto’o ise takımını sırtlamaya devam ediyor. Kırmızı-beyazlı takımda gayet mutlu günler geçiren Kamerunlu yıldız bu sezon takımına teknik direktörlük bile yaptı.
Ligde kırmızı-beyazlı formayla 24 maçın tamamına ilk 11’de çıkan Eto’o rakip filelere ise 16 gol kaydetti. 5 de asist yapan yıldız isim toplamda 2118 dakika sahada kaldı.
Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanacak kritik mücadele öncesi hem Mario Gomez’in hem de Samuel Eto’o’nun nasıl bir performans sergileyeceği merak edilirken, bu buluşmada iki yıldızın sahadaki gol krallığı yarışının rakip kalelerde arayacakları gollerle hakkını vermesi tahmin ediliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.