Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samet Geyik, Anadolu Efes’te

Anadolu Efes, geçtiğimiz sezon Darüşşafaka Doğuş’ta oynayan milli oyuncu Samet Geyik’i kadrosuna kattı.Lacivert-beyazlılar, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Efes, geçtiğimiz sezon başında Darüşşafaka Doğuş’a transfer...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2016 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2016 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anadolu Efes, geçtiğimiz sezon Darüşşafaka Doğuş’ta oynayan milli oyuncu Samet Geyik’i kadrosuna kattı.
Lacivert-beyazlılar, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Efes, geçtiğimiz sezon başında Darüşşafaka Doğuş’a transfer olan daha sonra İzmir ekibi Pınar Karşıyaka’ya kiralanan milli oyuncu Samet Geyik’i kadrosuna kattı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 23 yaşındaki basketbolcu ile 2 yıllık anlaşma imzalandığı bildirildi.
Geyik, geçtiğimiz sezon Spor Toto Basketbol Ligi’nde Pınar Karşıyaka forması ile 15 karşılaşmada 3.8 sayı ve 2.3 ribaund ortalamaları ile oynamıştı. 1993 doğumlu oyuncu daha önce de Bornova Belediye ve Tofaş formalarını giymişti.
Genç oyuncu, A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın Filipinler’in başkenti Manila’da düzenlenen 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemeleri’nde Başantrenör Ergin Ataman’ın belirlediği 12 kişilik kadroda da yer almıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.