Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samandağ’da Motosiklet Festivali

Samandağ Belediyesi’nin sponsorluğunda düzenlenen Motosiklet Festivali 5 Ağustos Pazar günü yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2018 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2018 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Samandağ Belediyesi’nin sponsorluğunda düzenlenen Motosiklet Festivali 5 Ağustos Pazar günü yapılacak.

Festival, Çevlik -Arsuz yolunda limanın 1 kilometre ilerisinde bulunda ikinci plajda oluşturulan pistte gerçekleştirilecek.

Enduro Kulübü Başkanı Mithat Kazan, Enduro Kulübü Yöneticisi Mehmet İlker İlbeyi’nin organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan festivale sponsorların destekleriyle ulusal bir platforma taşınacağı ifade edildi.

Enduro Kulübü Yöneticisi Mehmet İlker İlbeyi, pazar günü yapılacak olan Motosiklet Festivali ile ilgili olarak Samandağ’ın bu spor içinde tanıtımının yapılmasını düşündüklerini belirterek, “Biz Samandağ Enduro Kulubü olarak Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ulusal ve uluslararası yarışlara katılıyoruz. Madalyalı birçok sporcumuz var. Yükselen bu spor dalında Samandağ’ın gençlerinin aktif rol almasını Samandağ’ın bu spor içinde tanıtımının yapılması, değerinin verilmesi gerektiğini düşündük. İnci gibi denizimiz yemyeşil dağlarımızla gençlerimizin sporla doğayı birleştirmesini istiyoruz. Sokaklarda heyecan peşinde koşan bir sürü gencimizi her yıl toprağa veriyoruz. Bu Samandağımızın en büyük sorunlarından belki de en önemlisidir. Bu gençlerin enerjilerini güvenli bir şekilde atabilmeleri ve spor yaparak eğlenmelerini istiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.