Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salonda Şampiyon Yıldırım Belediyesi

Resmi Kurumlar Arası Salon Futbolu Turnuvası’nda Yıldırım Belediyesi rakibi Karayolları Müdürlüğü’nü 7-3 yenip şampiyonluğa uzanırken, Başkan Edebali takım kaptanı olarak çıktığı maçta attığı 5 golle finalin yıldızı oldu.Yıldırım...

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2015 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2015 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Salonda Şampiyon Yıldırım Belediyesi
Resmi Kurumlar Arası Salon Futbolu Turnuvası’nda Yıldırım Belediyesi rakibi Karayolları Müdürlüğü’nü 7-3 yenip şampiyonluğa uzanırken, Başkan Edebali takım kaptanı olarak çıktığı maçta attığı 5 golle finalin yıldızı oldu.
Yıldırım Belediyesi Yunus Emre Spor Kompleksi’nde düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Salon Futbolu Turnuvası’nda final ve üçüncülük maçları oynandı. Finalde Karayolları’nı 7-3 mağlup eden Yıldırım Belediyesi şampiyon olurken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü 8-3 yenen DSİ Bölge Müdürlüğü ise turnuvayı üçüncü sırada tamamladı. Kupa töreninde bir konuşma yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, turnuvaya katılan tüm kurumlara teşekkür ederek, “Yıldırım’ı ideal şehir yapmak istediğimizi her zaman söylüyoruz. İdeal şehir ancak ilçede hayat kalitesini arttırmakla mümkün olur” dedi.
Edebali, “Turnuvalarımız dayanışmaya katkı sağlıyor. Aynı zamanda günlük hayatın stresinden uzaklaştırıp, sosyalleşmenin önünü açıyor. Bir yandan da çocuklarımıza güzel bir örnek olduğumuzu düşünüyorum. Çocuklarımızı spor branşlarına yönlendirerek, onların sağlıklı gelişmelerini istiyoruz. Spor; sağlık, dostluk ve kazanmak için yapılır. Bugün dostluk kazandı” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.