Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salman ilk antrenmanına çıktı

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Yalova Group Belediyespor’da Başantrenör Orhan Güler’in istifası sonrasında göreve gelen İlker Salman ilk antrenmanına çıktı. TBL’nin 3. haftasında sahasında Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlayacak...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Yalova Group Belediyespor’da Başantrenör Orhan Güler’in istifası sonrasında göreve gelen İlker Salman ilk antrenmanına çıktı. TBL’nin 3. haftasında sahasında Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlayacak olan Yalova ekibi, hazırlıklarını yeni antrenörünün nezaretinde 90. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirdi.
Final Gençlik deplasmanında alınan galibiyet sonrasında Yalova Group Belediyespor ve Orhan Güler karşılıklı anlaşma sonrasında yollarını ayırmıştı. Başantrenör arayışı içine giren Yalova ekibi geçen sezon İstanbulspor Beylikdüzü’nü çalıştıran İlker Salman’la anlaşma sağladı.
Takıma çabuk uyum sağlayacak bir antrenörle anlaştıklarını belirten Yalova Belediyespor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa, “Orhan Güler hocamızın ardından takımın başına geçen İlker Salman hocamız, oyuncularımızla tanıştıktan sonra ilk antrenmanını yaptırmış oldu. Bu hafta sonunda Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile önemli bir maçımız var. Bu karşılaşmaya takımımız en iyi şekilde hazırlanıyor. İlker Salman hocamız oyuncularımızla birebir yakından ilgilendi. Yeni hocamıza görevinde başarılar dileriz” dedi.
“Yalova’ya geldiğim için mutluyum”
Yalova Group Belediyespor Başantrenörü İlker Salman da şöyle konuştu:
“Yalova Group Belediyespor’da yapacağımız çok iş var. Yalova’da olmaktan dolayı mutluyum. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile soyadımızın benzerliği dikkatimi çekti. İlginç bir tesadüf. Umarım taraftarımızla birlikte Pazar günkü maçta Sakarya’ya karşı sahadan galibiyetle ayrılırız. İlk antrenmanımda sporcularımızı çok istekli gördüm. Bu da beni ayrıca mutlu etti. Beni bu göreve layık görenlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.