Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salim Kayıcı, yeniden başkan seçildi

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun olağan seçimli kurulunda Salim Kayıcı yeniden başkan seçildi.Crowne Palaza Otel’de 200 delegeden 149’unun katılımıyla gerçekleşen federasyonun 4. olağan ve 6. mali genel kurulunda başkanlığa tek aday...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun olağan seçimli kurulunda Salim Kayıcı yeniden başkan seçildi.
Crowne Palaza Otel’de 200 delegeden 149’unun katılımıyla gerçekleşen federasyonun 4. olağan ve 6. mali genel kurulunda başkanlığa tek aday olarak giren Salim Kuyucu oyların tamamını alarak yeniden başka seçildi. Hatip Çopur’un divan başkanlığına getirildiği genel kurulda, yönetim, denetleme ve disiplin kurullarının son 3 yıldaki faaliyet dönemleri delegeler tarafından ibra edildi.
Kayıcı, seçim öncesi yaptığı konuşmada, federasyon olarak önemli yol kat ettiklerini ve çıtayı belli bir noktaya çıkardıklarını belirterek, buradaki başarının tüm camiaya ait olduğunu söyledi.
Hakemler, antrenörler, milli sporcular ve kulüp sayılarıyla ilgili delegelere bilgi veren Kayıcı, branşlarının olimpik spor olması için çalışmalara hız vereceklerini dile getirdi.
Salim Kayıcı başkanlığındaki yönetim kurulunda, Ahmet Ataşçı, Orhan Ayhan, Halil Dürüst, Alaaddin Varol, Barış Kurt, Yücel Bulut, Ersunay Tekçe, Hüseyin Keklik, Faruk Sönmez, Ümit Karataş, Eyüp Gökhan Özekin, Abdurrahman Tarık Şebik, Emre Akgül ve Ragıp Bingöl yer aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.