Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salih’ten Gençlere Moral

Milli Takım kampında bulunan Altınordulu gençlerle buluşan Salih Uçan, “Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.Avustralya ve Hollanda maçları öncesi Ümit Milli Takım kampında bulunan Salih Uçan, Altınordu’nun U19 Milli Takımı’ndaki genç yetenekleri...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Takım kampında bulunan Altınordulu gençlerle buluşan Salih Uçan, “Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.
Avustralya ve Hollanda maçları öncesi Ümit Milli Takım kampında bulunan Salih Uçan, Altınordu’nun U19 Milli Takımı’ndaki genç yetenekleri Cengiz Ünder, Fatih Aktay, Alican Özfesli ve Yusuf Acer ile Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisi’nde buluştu. Belçika ile deplasmanda karşılaşacak olan U19’lara moral veren Uçan, genç oyuncularla uzun uzun sohbet ederken, “Bugün Roma’da sahaya korkusuzca çıkıyorsam bu Altınordu’da uygulanan altyapı sisteminin başarısıdır. Bana özgüven kazandıran, teknik gelişimimi sağlayanlara çok şey borçluyum. Bulunduğunuz yerin kıymetini bilin ve çok çalışın. Geçmişte birlikte aynı tesisin havasını soluduk, birlikte çok vakit geçirdik. U19 Milli Takımı’nda Altınordu’dan dört oyuncu görmek çok keyifli ve gurur verici. Öğrendiklerinizi sahaya yansıtırsanız Milli Takım’da da başarılı olursunuz. Geçmişte olduğu gibi her zaman yanınızdayım ve sizlere çok güveniyorum” diye konuştu.
Altınordulu Milliler de Salih Uçan’a hem ay-yıldızlı forma hem de kulübü Roma’da başarı dileklerinde bulunurken, “Sen bizim örnek aldığımız, Altınordu sisteminin en önemli oyuncususun. Bizler de iyi yerlere gelmek ve Türk futbolunu Avrupa’da temsil etmek için çaba harcıyoruz. Her zaman yanımızda olduğun, bizlere gösterdiğin yakınlık ve ilgi için çok teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.