Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salihli’nin sultanları Rota Koleji’ne hazır

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, evinde konuk edeceği Rota Koleji’ni yenerek, rakibiyle puan farkını açmak istiyor.Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubunda mücadele eden ve ligin 9. haftasında Rota Kolejini konuk edecek olan yeşil-beyazlılar,...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2017 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2017 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Salihli’nin sultanları Rota Koleji’ne hazır

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, evinde konuk edeceği Rota Koleji’ni yenerek, rakibiyle puan farkını açmak istiyor.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubunda mücadele eden ve ligin 9. haftasında Rota Kolejini konuk edecek olan yeşil-beyazlılar, Baş Antrenör Bora Şensoy ile Yardımcı Antrenörler Serdar Semerci ve Görkem Kazan yönetiminde belediyespor tesislerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Atatürk Spor Salonu’nda Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan karşılaşmaya tüm sporseverleri davet eden Baş Antrenör Bora Şensoy, “Bizlere her zaman gönülden destek olan tüm taraftarlarımızı Rota Koleji maçına davet ediyorum” dedi. Karşılaşma öncesi Salihli Belediyespor grupta 18 puanla 4.sırada yer alırken, Rota Koleji ise 17 puanla 5. sırada yer alıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.