Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salihligücü’nün kalesi 47’lik kaleciye emanet

Manisa 1. Amatör Küme C Grubu ekiplerinden Salihligücü, 47 yaşındaki kaleci İlyas Uçar’ı transfer ederek kaleyi emanet etti. Salihligücü’nde 47 yaşındaki Uçar’ın yanı sıra 15 yaşından bu yana aynı takımda oynayan 45 yaşındaki...

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Salihligücü’nün kalesi 47’lik kaleciye emanet
Manisa 1. Amatör Küme C Grubu ekiplerinden Salihligücü, 47 yaşındaki kaleci İlyas Uçar’ı transfer ederek kaleyi emanet etti. Salihligücü’nde 47 yaşındaki Uçar’ın yanı sıra 15 yaşından bu yana aynı takımda oynayan 45 yaşındaki Necmettin Aşka da top koşturuyor.
Salihli’yi Manisa 1. Amatör Küme C Grubu’nda temsil edecek olan Salihligücü, Kurtuluşspor’dan 47 yaşındaki kaleci İlyas Uçar’ı transfer ederek renklerine bağladı. 47’lik kaleci Uçar, takımla birlikte antrenmanlara başladı.
“Para pul için oynamıyorum”
15 yaşından bu yana sporun içinde olduğunu vurgulayan 47’lik kaleci Uçar, “Zevk için amatör takımlarda kalecilik yapıyorum, para pul için bu işi yapmıyorum. Takımda hem gençlere ağabeylik hem de öncülük yapmak için oynuyorum. Salihligücü’nde beş kuruş para almayacağım” dedi.
Gençleri takımda gördüğü için ve çağrıldığı için Salihligücü’ne geldiğini ifade eden Uçar, takımda kaleci olmadığı için geldiğini ve kendi yaşında Manisa amatör spor kulüplerinde başka sporcunun yer almadığını sözlerine ekledi. Salihligücü’nün 45 yaşında top koşturan diğer oyuncusu Necmettin Aşka ise takım kurulduğundan bu yana Salihligücü’nde top koşturduğunu ve takımdan para kazanmak için forma giymediğini söyledi.
“Bu takımın her şeyiyim”
Salihligücü’nün 10 yıldan bu yana hem kulüp başkanı hem antrenörü hem de futbolcusu olarak görev yapan Abdullah Şahin ise, “Takım olarak 7 yıl aralıksız 2. Amatör Lig’de Salihli’yi temsil ettik. Şimdi de Manisa 1. Amatör Küme’de 2 yıldır mücadele ediyoruz. Şu an burada belediye ve mahalle takımlarının yapamadığını ben tek başıma yapıyorum. Çünkü ben bu takımın her şeyiyim” dedi.
Zorluklarla bu işi yürüttüklerini dile getiren Şahin, “Spor kulüpleri olarak maddi sıkıntı içerisindeyiz. Kimse yardımda bulunmuyor. Şu an sadece Salihli Belediyesi elinden geldiği kadar bizlere yardımcı oluyor. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kimi çaycı kimi şoför kimi de market sahibi
Öte yandan Salihligücü’nün hem kulüp başkanı hem antrenörü hem de futbolcusu olan Abdullah Şahin market işletirken, 47’lik kaleci İlyas Uçar’ın minibüs şoförü, 45 yaşındaki Necmettin Aşka’nın da çay ocağı işlettiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.