Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salihli Belediyespor’da iki farklı branşta başarı

Salihli Belediyespor Bayan Judo Takımı, Süper Lig müsabakalarında Türkiye üçüncüsü oldu. Ayrıca Salihli Belediyespor Genç Erkekler Basketbol Takımı Sekiz Eylül Spor’u 61-18 farkla mağlup etti.Salihli Belediyespor Bayan Judo Takımı, Süper...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Salihli Belediyespor’da iki farklı branşta başarı

Salihli Belediyespor Bayan Judo Takımı, Süper Lig müsabakalarında Türkiye üçüncüsü oldu. Ayrıca Salihli Belediyespor Genç Erkekler Basketbol Takımı Sekiz Eylül Spor’u 61-18 farkla mağlup etti.

Salihli Belediyespor Bayan Judo Takımı, Süper Lig müsabakalarında oynadığı maçlarla büyük bir başarı yakaladı. Antrenörler Oktay Ayaz, Özlem Ayaz ve Namet Gülmez yönetiminde başarılı bir sezon geçiren bayan judocular, 12 takımın yarıştığı ligde, büyük bir başarıya imza atarak Galatasaray ve Trabzonspor’un ardından Türkiye üçüncüsü oldu. Belediye Başkanı Zeki Kayda, Süper Ligde Türkiye üçüncüsü olan Salihli Belediyespor Bayan Judo Takımı ile Antrenörleri tebrik ederek başarılar diledi.

Öte yandan Salihli Belediyespor Genç Erkekler Basketbol Takımı, yeni sezonda galibiyet serisine devam ediyor. Manisa Genç Erkek Basketbol liginde mücadele eden ve Antrenörler Murat Öztürk ile Çağatay Köse yönetiminde çalışmalarına devam eden Yeşil-beyazlı genç basketbolcular, kendi evinde konuk ettiği Sekiz Eylül Spor’u 61-18 farkla mağlup etti. Aldıkları galibiyetten dolayı genç basketbolcuları ve antrenörleri tebrik eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, başarılarının devamını diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.