Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salihli Belediyespor Umudunu Play-out Maçlarına Bıraktı

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi’ne geçtiğimiz sezon yenilgisiz bir şekilde yükselen Manisa ekibi Salihli Belediyespor, kümede kalma umutlarını play-out maçlarına bıraktı. Play-out maçları ise 1.etabı 15-17 Nisan tarihleri arasında Bursa...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi’ne geçtiğimiz sezon yenilgisiz bir şekilde yükselen Manisa ekibi Salihli Belediyespor, kümede kalma umutlarını play-out maçlarına bıraktı. Play-out maçları ise 1.etabı 15-17 Nisan tarihleri arasında Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak.
Baş antrenör Şahin Çatma ve yardımcı antrenörler Bora Şensoy, Yunus Ünver ve Gökhan Egeli yönetimindeki Salihli Belediyespor, sezon boyunca elde ettiği 3 galibiyetle toplam 10 puan toplayıp, 12 takımlı ligi 11. sırada tamamladı.
Yeşil-beyazlı ekip, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda, ligi 9. sırada tamamlayan Halkbank, 10. sırada tamamlayan İmperial Hastanesi İdmanocağı ve ligi 12. sırada tamamlayan İlbank ile play-out maçları oynayacak.
15-17 Nisan ve 23-25 Nisan tarihlerinde çift devreli olarak Bursa’da oynanacak baraj etabı maçları sonunda ilk iki sırayı alan takımlar Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde kalırken, son iki takım ise Bayanlar Voleybol 2. Ligi’ne düşecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.