Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salihli Belediyespor galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Teknik direktör Adem Başaran yönetimindeki lider Salihli Belediyespor, yarın Ramiz Turan Stadı’nda konuk edeceği Horozköy Mezarlıkspor’u da yenerek, grupta galibiyet serisini sürdürmek istiyor.Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nun lideri...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Salihli Belediyespor galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Teknik direktör Adem Başaran yönetimindeki lider Salihli Belediyespor, yarın Ramiz Turan Stadı’nda konuk edeceği Horozköy Mezarlıkspor’u da yenerek, grupta galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nun lideri Salihli Belediyespor, ligin 12.haftasında yarın Horozköy Mezarlıkspor’u konuk edecek. Ramiz Turan Stadı’nda oynanacak olan ve saat 14.00’da başlayacak olan karşılaşma da yeşil-beyazlı ekip rakibini yenerek, hem liderliğini, hem de galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Karşılaşma öncesi Salihli Belediyespor 28 puanla grupta lider durumda iken Horozköy Mezarlıkspor ise 23 puanla grupta 3. sırada yer alıyor. Zirve yarışının en önemli maçlarından birisinde Perşembe günü Horozköy Mezarlıkspor’u konuk edeceklerini ifade eden Salihli Beldiyespor Teknik Direktör Adem Başaran, “Taraftar desteği ile rakibimizi kendi sahamızda yenerek, grupta galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.