Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Şehir Turu Attı

Tarihinde ilk kez 1. lige çıkan Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, şehir turu attı.Bu sezon oynadığı 26 maçın tamamını kazanarak namağlup 1. lige çıkan Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, yağmurlu havaya rağmen üstü...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2015 18:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2015 18:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tarihinde ilk kez 1. lige çıkan Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, şehir turu attı.
Bu sezon oynadığı 26 maçın tamamını kazanarak namağlup 1. lige çıkan Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, yağmurlu havaya rağmen üstü açık otobüs ile şehir turu attı. İlk önce 45.5 Taraftar Grubu’nun tezahüratlarıyla Salihli Belediyesi Meclis Salonu’na gelen voleybolcular burada tebrikleri kabul etti.
Salonda şampiyon sporcuları ağırlayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, antrenör Gül İlter’i ekibiyle birlikte kutladığını belirterek, “Çok büyük bir iş başardınız. Bu başarının mimarı yöneticilerle birlikte sizlersiniz. Salihli’ye bu onuru yaşatan sporcularımız tarih yazdılar. Türkiye’de 26 maçın 26’sını da kazanarak rekor kırdınız. Yöneticilikte yönetiminizi paylaşırsanız ve iyi de yol arkadaşı seçerseniz başarılı olmamanız mümkün değil. Biz Salihli Belediyespor olarak ilk önce bunu yaptık. Birçok eksiği ile Belediyespor’u devraldık. İlk önce Belediyespor’u memur zihniyetinden kurtardık. Ahmet Özbaş ve yönetimi davetimizi kabul etti. İyi bir yönetim oluşturarak bu işin nasıl başarılacağını Türkiye’ye hep birlikte gösterdik. En az 2 bin 500 kişilik, 2 bin 200 metrekare Kapalı Spor Salonu’nun startı verildi. Bir ay sonra ihalesini yapacağız” dedi.
SPORCULARA BELEDİYESPOR’UN KOMPLEKSİNİ HEDİYE ETTİ
Kayda, artık daha profesyonel olmak gerektiğini ifade ederek, “Şu anda Salihli Belediyespor futbol takımının kullandığı spor tesisini gelecek yıl sizlere tahsis ettik. Artık oraya voleybol tesisleri diyeceğiz. Tesis bir ve iki kişilik oda olarak düzenlenecek. Sizlerin de istekleri doğrultusunda bu tesiste olması gerekenleri birlikte yapacağız. Bundan sonra daha profesyonel olmamız gerekiyor. Kaldığınız ortamların daha sağlıklı olması gerekiyor. Konuklarımız geldiğinde bu ilçenin bir çok illere örnek olması gerektiğini söylesinler. Voleybol bizim şehrimizin bir simgesi haline gelecek. Eczacıbaşı Vitra, Vakıfbank, Fenerbahçe Grundig, Galatasaray Daikin gibi takımlar Salihlimize gelecek ama biz eminim ki onları da yeneceğiz burada. Korku yok. 26 maçımızı kaybetmeden buraya geldik bu da bizim ne kadar güçlü olduğumuzu gösterdi. Bundan sonra ne gerekiyorsa şu an olduğu gibi yine yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Zeki Kayda, konuşmanın ardından Salihli Belediyespor Voleybol Takımı oyuncuları ve antrenörlere çeyrek altın hediye etti. 45.5 Taraftarlar Grubu adına Yakup Karahan salonda bulunan izleyici ve oyuncularla birlikte Şampiyon Salihli Belediyespor diye üçlü çektiler. Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Kaptanı Duygu Üçdağ, Kayda’ya tüm takım oyuncularının imzası bulunan 12 numaralı forma hediye etti.
Daha sonra voleybolcular, antrenörler ve yöneticiler üstü açık otobüsle şehir turu yaparak halkı selamladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.