Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salih Uçan’ın Durumu Mayıs Ayında Belli Olacak

Roma’da futbol hayatını sürdüren milli oyuncu Salih Uçan, sezon sonunda Fenerbahçe’ye döneceği yönündeki söylemlerle ilgili olarak, “Şu an belirlenmiş bir şey yok. Halen orada kiralık olarak forma giyiyorum. Kontratımda belirli miktar...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Salih Uçan’ın Durumu Mayıs Ayında Belli Olacak
Roma’da futbol hayatını sürdüren milli oyuncu Salih Uçan, sezon sonunda Fenerbahçe’ye döneceği yönündeki söylemlerle ilgili olarak, “Şu an belirlenmiş bir şey yok. Halen orada kiralık olarak forma giyiyorum. Kontratımda belirli miktar var. Roma öderse, orada devam edeceğim. Fenerbahçe’yle de 2018 yılına kadar kontratım var. Mayıs ayında belli olacak” dedi.
Ümit Milli Takım, 29 Mart Salı günü Slovakya U21 Takımı ile Myjava’da yapacağı 2017 U21 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı hazırlıklarına Antalya’da başladı.
Teknik Direktör Abdullah Ercan, yönetimindeki antrenmanda ay-yıldızlılar koşu, ısınma hareketlerinin ardından top kapma ve pas çalışması yaptı. Futbolcular antrenmanın ikinci bölümünde de taktik maçla sürdürdü. Taktik maçta Teknik Direktör Ercan, oyunu sık sık durdurarak, oyuncularını uyardı. Antrenman ay-yıldızlıların frikik çalışması ile sonlandı.
SALİH UÇAN: "GRUPTA HOLLANDA İLE ÇEKİŞİYORUZ"
Antrenman sonunda Roma’da forma giyen Salih Uçan, gazetecilere açıklamada bulundu. İtalyan ekiplerinden Roma’da forma giyen Salih Uçan, grupta 3 maç oynadıklarını ve 6 puanlarının olduğunu söyledi.
Rakipleri Slovakya’nın bir maç fazlası olduğunu aktaran Uçan, “Grupta Hollanda ile çekişiyoruz. Slovakya ile deplasmanda ilk maçımız olacak. Kolay bir maç olmayacak. İnşallah kazanıp gruptaki maç avantajı ve puanımızı iyi yere getirmek istiyoruz. Slovakya’yı deplasmandan yenersek 9 puana çıkacağız. Önemli bir puana ulaşacağız” dedi.
A Milli Takım’da yer alma hedefi ile ilgili ise Uçan, “İnşallah, burada iyi oynadığım takdirde tabii ki gitmek istiyorum” dedi.
“MAYIS AYINDA BELLİ OLACAK”
"Sezon sonu Roma’dan Fenerbahçe’ye döneceğin yönünde söylemler var?" sorusuna ise Uçan, “ Şu anda belirlenmiş bir şey yok. Halen Roma’da kiralık olarak forma giyiyorum. Kontratımda belirli bir miktar var, Roma öderse orada devam edeceğim. Fenerbahçe’yle 2018 yılına kadar kontratım var. Mayıs ayında belli olacak, her şeyin hayırlısı diyelim" şeklinde cevapladı.
“FENERBAHÇE TABİ Kİ”
"Ligde şampiyonluğun favorisi olarak kimi görüyorsun?" sorusuna da Uçan, şöyle cevap verdi:
“Beşiktaş avantajlı ama daha liglerin bitmesine 8 hafta var. Her şey değişebilir. Şampiyonluk adayım tabi ki Fenerbahçe.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.