Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salih Erinç: "Karadeniz’e sevinç yaşatmak istiyorum"

Salih Erinç, 655. Tarihi Kırkpınar’da altın kemere ulaşmak istediğini belirterek, "Çok iyi çalıştım kendime güveniyorum. Karadeniz’e sevinç yaşatmak istiyorum" dedi.655. Tarihi Kırkpınar’da başpehlivan olmak için mücadele edecek...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 18:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Salih Erinç, 655. Tarihi Kırkpınar’da altın kemere ulaşmak istediğini belirterek, "Çok iyi çalıştım kendime güveniyorum. Karadeniz’e sevinç yaşatmak istiyorum" dedi.
655. Tarihi Kırkpınar’da başpehlivan olmak için mücadele edecek Salih Erinç, İhlas Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulundu.
Salih Erinç, iyi hazırlandığını ve kendine güvendiğini ifade ederek, "Geçen sene bir sakatlık geçirmiştim ancak şimdi iyiyim. Bu sene de iddialı isimler arasındayım. Bunun için de çalışmalarımı sürdürüyorum. İyi bir kamp dönemi geçirdim. Erzurum’da yüksek rakımda antrenmanlar yaptım. Milli güreşçiyim, üniversitelerarası müsabakalarında da dünya şampiyonluğum var. Minderden gelen bazı özellikleri de yağlı güreşlere katıyorum. Puanlı kısımlarında özellikle minderde güreşmiş olmanın getirdiği avantajı kullanacağım. Ama tabii orada sıcak hava faktörü de var tabii bir şekilde bunun da üstesinden gelip başarıya ulaşmak istiyorum. Çok iyi çalıştım kendime güveniyorum. Hazırlıkları tamamladım. Son bir haftaya geldik. Artık son virajdayız. İnşallah Karadeniz’e sevinç yaşatmak istiyorum. Altın kemeri memleketime getirmek istiyorum" şeklinde konuştu.
"Millet olarak ayakta durduk"
Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de yaşanan darbe girişimine ile ilgili olarak ise başarılı güreşçi, "Gördüğümüzde şok olduk. Askerlerin köprüde yol kestiğini görünce olanlara inanamadık. Darbe kelimesini duyunca da şok olduk. Her şey yolunda giderken bir anda bu olayların olması bizi çok şaşırttı ve moralimiz bozuldu. Üzücü idi. Ama millet olarak ayakta durduk. İnşallah bu tür bir olayı bir daha yaşamayız" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.