Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salih Dursun Caddesi Açıldı

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanan Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasında maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel’e gösterdiği kırmızı kart ile gündeme gelen Salih Dursun, isminin verildiği Yomra İlçesindeki caddenin açılışını...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Salih Dursun Caddesi Açıldı
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanan Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasında maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel’e gösterdiği kırmızı kart ile gündeme gelen Salih Dursun, isminin verildiği Yomra İlçesindeki caddenin açılışını yaptı.
Trabzon’un Yomra İlçesi Liman Bölgesinde yer alan kavşakta düzenlenen açılış törenine, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte vatandaşlar katıldı. Caddeye ismi verilen Salih Dursun ise eşi Deniz ve küçük oğlu Yusuf Eymen ile birlikte açılış törenine katıldı.
"TRABZONSPORLULAR TERİNİ CANI GÖNÜLDEN SAHADA DÖKEN OYUNCUSUNA SAHİP ÇIKIYOR"
Açılış töreni öncesi konuşma yapan Trabzonsporlu Salih Dursun, kendisini için çok heyecanlı, gururlu ve duygusal bir gün olduğunu belirterek, "Burada olan olmayan herkese çok teşekkür ederim. Benim için ayrı bir yer teşkil eden Yomra Belediye Başkanımız İbrahim Sağıroğlu’na çok teşekkür ediyorum. Benim böyle bir şeye laik görmesi anlatılmaz bir duygu. Karadenizli insanlar gerçekten canı gönülden yürekli insanlar, ben de Sakaryalıyım, çok Trabzonlu var Sakarya’da o yüzden buraya çok kolay bir şekilde adaptasyon sağladım. Trabzonluluğu burada öğrendim. Gerçekten burada insanlar Trabzonspor’u çok seviyor. Hayat felsefesi olarak görüyorlar. Ben de ona göre futbolda saha içinde olsun saha dışında olsun duruş sergilemek istedim. Elimden geldiği kadar savaştım. Her şeyi belki doğru yapmadım. Yanlış şeylerimiz oldu. Şunu anladım ki Trabzonsporlular, sahada mücadele eden futbolcular gerçekten o teri canı gönülden yüreğiyle sahaya koyuyorsa ona sahip çıkıyorlar. Bunu ben kendimde gördüm. Bazen kötü maçlarım oldu. İyi maçlarım oldu ama şunu anladım ki taraftarlarımız sahada yüreğini ortaya koyup, elinden geleni yaptığını görüyorsa zaten onlardan mutlusu olmuyor" dedi.
"BİZİM EFSANELERİMİZ VAR"
Kendisini Trabzonsporlu olarak gördüğünü belirten Salih Dursun, "Bizim efsanelerimiz var. Artık bizim diyorum. Kendimi Trabzonsporlu olarak görüyorum. Geçmişte şampiyonluklar yaşadığımız. Futbolcularımız, efsanelerimiz, benim için aslında efsane onlardır. Evet biz bir şeyler yaptık. Yüreğimizi ortaya koyduk ama onlarda geçmişte yaptıkları çok büyük işler var. Gerçek efsanelerin onların olduğuna inanıyorum. Trabzon’un her yerinde efsanelerimiz isimlerini yaşatmamız gerekiyor. Bunu bir başlangıç olarak görüyorum. Gerçek efsanelerimizin de isimlerini yaşatmaya devam ederiz"
"TRABZONSPOR’DA KALSAM DA KALMASAM DA BEN TRABZONSPORLUYUM"
Salih Dursun konuşmasını şöyle tamamladı:
"Gelecek sezon inşallah şampiyonluk yaşarız. Çünkü zamanı geldi. Şampiyon olmamız gerekiyor. Ben Trabzonspor’da kalsam da kalmasam da ben Trabzonsporluyum. Trabzonspor’u her zaman destekleyeceğim. Çünkü buranın farklı bir yer olduğunu 2 yılda anladım. İnşallah Trabzonspor çok iyi yerlere gelecek" ifadelerini kullandı.
BAŞKAN SAĞIROĞLU
Trabzonsporlu Salih Dursun’un konuşmasının ardından söz alan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise şöyle konuştu:
"Yomra olarak Trabzon’un parlayan yıldızıyız. Salih Dursun kardeşimizin Galatasaray maçında ortaya koyduğu duruşla Trabzon halkının hislerine tercüman olmuştur. 2010-11 sezonundan beri Trabzonspor’un yaşadıkları ve gelinen süreçte hakem hatalarından dolayı aşırı derecede etkilendik. Salih Dursun’un hislerimize tercüman olduğun o anı ilçemizin en işlek caddesine ismini vererek ölümsüzleştirmek istedik. Salih Dursun Yomralıdır. Fahri hemşehrimizdir" şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmalarının ardından Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlarında yer aldığı açılışta, caddeye ismi verilen Salih Dursun eşi Deniz ve küçük oğlu Yusuf Eymen ile birlikte kurdele keserek caddenin açılışını gerçekleştirdiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.