Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salcano Trabzon MTB Cup Yarışları Sona Erdi

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programı arasında yer alan Salcano Trabzon MTB CUP yarışları zorlu etaplar ile tamamlandı.Olimpiyatlar için puan verme yarışı niteliği taşıyan Salcano Trabzon MTB CUP yarışlarının Akçaabat ilçesi Yıldızlı...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 19:56
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 19:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Salcano Trabzon MTB Cup Yarışları Sona Erdi
Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programı arasında yer alan Salcano Trabzon MTB CUP yarışları zorlu etaplar ile tamamlandı.
Olimpiyatlar için puan verme yarışı niteliği taşıyan Salcano Trabzon MTB CUP yarışlarının Akçaabat ilçesi Yıldızlı Mahallesi Ayana Tepesi’nden start alması öncesinde konuşan Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Birdal Öztürk, bu tür organizasyonların kentin marka değerine katkı sağladığını ifade ederek, sporculara başarılar diledi.
Ardından da 2’si yabancı olmak üzere 70 bisikletçinin, 6 ayrı kategoride mücadelesi başladı. Türkiye’nin yanı sıra İran ve Norveç’den gelen sporcular yaklaşık 5 kilometrelik zorlu parkurda kıyasıya mücadele etti. Elit erkekler kategorisinde İranlı sporcu Faraz Shokri birinciliği, Sakarya Üniversitesi’nden Bilal Akgül ikinciliği, Rize Gençlik Spor Kulübü’nden Emre Yavuz ise üçüncülüğü kazandı.
Elit bayanlar kategorisinde birinciliği Başkent Üniversitesi’nden Esra Kurkcu, ikinciliği Adıyaman Doğa Derneği’nden Simge Ekici, üçüncülüğü ise İstanbul’dan Merve Pelin Bayram elde etti. Büyük Erkek kategorisinde birinciliği Sakarya Üniversitesi’nden Zeki Kaygısız, ikinciliği Kapadokya Bisiklet Spor Kulübü’nden İzzet Şahin İçen, üçüncülüğü ise Antalya’dan Serdar Depe kazandı.
Büyük Bayan kategorisinde birinciliği Karaman’dan Aybüke Ünlü, ikinciliği Selen Çevik kazanırken Fatma Sezer ise üçüncü oldu. Master 30 kategorisinde birinciliği Yalova’dan Kamil Alev, ikinciliği İzmir’den Turgay Germen, üçüncülüğü ise İstanbul’dan Oğuz Özçelik elde etti.
Master 40 kategorisinde de birinciliği Toprak Su Gençlik Spor Kulübü’nden Tunga Kayım, ikinciliği Norveçli sporcu Even Scharnıng aldı, İstanbul’dan Ali Taşkıran ise üçüncü olarak yarışı tamamladı.
Tüm kategoride derece elde eden sporculara ödüllerini Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Birdal Öztürk verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.