Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakaryaspor’dan Yılmaz Vural’a Sürpriz Teklif

Spor Toto 3. Lig takımlarından Sakaryaspor, son olarak Adana Demirsporu çalıştıran Yılmaz Vural’a sportif direktörlük görevine getirmek için görüşmelere başladığını açıkladı.Türkiye’nin köklü futbol kulüpleri arasında yer alan...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto 3. Lig takımlarından Sakaryaspor, son olarak Adana Demirsporu çalıştıran Yılmaz Vural’a sportif direktörlük görevine getirmek için görüşmelere başladığını açıkladı.
Türkiye’nin köklü futbol kulüpleri arasında yer alan ve yetiştirdiği önemli futbolcularla futbolcu fabrikası olarak bilinen Sakaryaspor, Facebook sayfasından yaptığı duyuruda; son olarak Adana Demirspor’u çalıştıran Yılmaz Vural’ı sportif direktörlük görevine getirmek için görüşmelere başladıklarını açıkladı.
Facebook sayfasından yapılan açıklamada, “Değerli Sakaryaspor taraftarı; Türk futbol ailesinin en kariyerli spor adamlarından ve renkli kişiliği ile yediden yetmişe herkesin sevgilisi Yılmaz Vural ile İsmail Gürses başkanlığındaki Sakaryaspor Kulübü yönetim kurulu arasında, sportif direktörlük pozisyonu için görüşmeler başlatılmıştır. Kamuoyu görüşmelerin gidişatı hakkında bilgilendirilecektir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.