Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya Büyükşehir Basketbol, Kerem Gönlüm’le anlaştı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımı, sosyal medya hesabından Pınar Karşıyaka’dan Kerem Gönlüm’le anlaştığını duyurdu.2 sezondur Spor Toto Basketbol Ligi’ne yükselmek için büyük mücadele veren Sakarya Büyükşehir Basketbol...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımı, sosyal medya hesabından Pınar Karşıyaka’dan Kerem Gönlüm’le anlaştığını duyurdu.
2 sezondur Spor Toto Basketbol Ligi’ne yükselmek için büyük mücadele veren Sakarya Büyükşehir Basketbol takımı yeni sezonda artık hedefe ulaşmak istiyor. Yaptığı transferler ile basketbol camiasından adından sık sık söz ettirmeye başlayan yeşil siyahlılar resmi sosyal medya hesaplarından milli takımın efsane isimlerinden Kerem Gönlüm ile anlaştığını duyurdu.
Kariyerinde Ülker, Anadolu Efes, Galatasaray Odeabank ve Pınar Karşıyaka gibi üst düzey takımlarda forma giyen ve A Milli Takım formasını defalarca terleten Kerem Gönlüm, gelecek sezon Spor Toto Basketbol Ligi’ne yükselmek isteyen Sakarya Büyükşehir Basketbol formasını giyecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.