Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SAİ Kayseri Erciyesspor'un dış saha performansı daha başarılı

Suat Altın İnşaat(SAİ) Kayseri Erciyesspor’un dış saha başarısı iç sahadan daha iyi. Dış sahada 3 puan toplayan Kayseri Erciyesspor, iç sahada ise sadece 1 puan alabildi. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nda ilk 6 hafta geride kaldı....

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2014 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2014 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suat Altın İnşaat(SAİ) Kayseri Erciyesspor’un dış saha başarısı iç sahadan daha iyi. Dış sahada 3 puan toplayan Kayseri Erciyesspor, iç sahada ise sadece 1 puan alabildi.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nda ilk 6 hafta geride kaldı. Geçen sezon son haftalarda yakaladığı başarılı çıkışla ligde kalmayı başaran SAİ Kayseri Erciyesspor, bu sezon da istediği başarıyı bir türlü yakalayamadı. Geride kalan haftalarda sadece 4 puan toplayabilen mavi siyahlı ekip, ligin 17. sırasına yerleşti. SAİ Kayseri Erciyesspor, oynadığı maçlarda 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken, attığı 5 gole karşılık kalesinde 7 gol gördü.

Kendi sahasında oynadığı Akhisar Belediyespor ile Galatasaray’a aynı skorla 2-1 yenilen Erciyesspor, Trabzonspor ile de 0-0 berabere kaldı. Dış sahada karşılaştığı Gaziantepspor ile 2-2, Torku Konya ile 1-1 ve Gençlerbirliği ile de 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçlara göre SAİ Kayseri Erciyesspor dış sahada daha başarılı bir performans sergiledi. Takımların iç saha performansına göre Mavi Siyahlı ekip, aldığı 1 puanla ligin ancak 17. sırasında kendisine yer bulurken, dış saha performansına göre ise topladığı 3 puanla ligin 9. sırasına çıktı.

SAİ KAYSERİ ERCİYES – BEŞİKTAŞ MAÇI

SAİ Kayseri Erciyesspor, ligin 7. haftasında şampiyonluk adayı Beşiktaş’ı konuk edecek. Karşılaşma, 27 Ekim 2014 Pazartesi günü saat 20.00’da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.