Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahin: “Kulübün kayyuma gitmesi hepimizin eksiliği olurdu”

AK Parti Karabük Milletvekili aynı zamanda Kardemir Karabükspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Şahin, aday çıkmaması halinde kulübün kayyuma gidecek olmasının kendisini huzursuz ve rahatsız ettiğini söyledi.Karabük Valiliği’nde gerçekleşen...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şahin: “Kulübün kayyuma gitmesi hepimizin eksiliği olurdu”

AK Parti Karabük Milletvekili aynı zamanda Kardemir Karabükspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Şahin, aday çıkmaması halinde kulübün kayyuma gidecek olmasının kendisini huzursuz ve rahatsız ettiğini söyledi.

Karabük Valiliği’nde gerçekleşen toplantı sonrası yönetimi belirlenen AK Parti Karabük İl Başkanlığını ziyaret eden milletvekili Mehmet Ali Şahin, burada yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor’un sıkıntı içinde olduğunu sadece Karabüklüler değil futbola meraklı herkesin yakinen ettiğini söyledi.

“Kayyuma gitmesi hepimizi üzerdi”

Takımın şuan süper lig’de lig sonuncusu olduğunu da kaydeden Şahin, “Yönetim istifa etti. Genel kurul tarihlerinde yeni yönetim çıkmadı ve pazartesi son kez genel kurul yapılacak. Eğer bu genel kurulda yönetime talip çıkmazsa korkarım Karabükspor kayyuma devredilmiş olacak. Bu hepimiz için çok üzücü durum olurdu. O bakımdan bir Karabüklü olarak siyasetçi olarak değil bundan ben huzursuzluk ve rahatsızlık duyuyorum. O bakımdan Karabük Valisini ziyaret ederek burada belediye başkanımız ve kulübü kongreye kadar sevk ve idare etsin diye eski yönetici Ziya Ünsal’ı davet ettik. Bir değerlendirme yaptık” dedi.

“Konya’dan galibiyetle dönmelerini bekliyoruz”

Şahin, Karabükspor’un bu güç durumdan çıkabilecek durumda olduğunu da ifade ederek, “Bazı görüşmelerimiz oldu ve Ziya beyin başkanlığında bir yönetimin genel kurula sunulması şeklinde temenni kararımız oldu. Ziya bey çalışma yaparak yeni yönetimini Pazartesi gününe kadar çalışmalar yaparak belirleyecek. Özellikle takımımız, futbolcularımız bu yaşananlardan olumsuz şekilde etkilendi. Lig maçlarında aldığımız sonuçlar da bu bir noktada gösteriyor. Belediye başkanımız Rafet beyde yardımcı oluyor. Bu çalışmaların sonucunda Pazartesi akşamı Konya maçında futbolcularımız kendilerini daha güvenli ve psikolojik olarak maça çıkacaklar. Konya’dan puan veya puanlara dönmelerini bekliyoruz. Bir iki maç üst üste aldığımız halde işin toparlanacağını düşünüyoruz” ifadelerinde bulundu.

“Yol haritası çizdik”

Kulüpte yaşanan ekonomik bir takım sıkıntılar olduğunun ve onu aşmak için kendilerine bir takım yol haritası çizdiklerini ve uygulamaya alacaklarını da kaydeden Şahin şunları söyledi:

“Zannediyorum yarın futbolcularımızın bazı geçikmiş alacakları var ve onlar ödenmeye başlayacak. Bizde elimizden geldiğince vali ve belediye başkanımızın gayreti ve desteği gösteriyoruz. Ankara’da da ben bu konuda bir dizi çalışma yapacağım. Kardemir Karabükspor’u bu durumda bırakmamalıyız. Kayyuma giden Karabükspor hepimiz için büyük bir eksilik ve üzüntü kaynağıdır, buna izin vermemeliyiz. Herkes sorumluluğunun gereğini yeri getirmeli diye düşünüyoruz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.