Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahin: "Bir Maç Kazanmakla Her Şey Bitmiyor"

Orduspor Teknik Direktörü Ali Şahin, Anadolu Üsküdar Galibiyetin Takımdaki Moral Motivasyonu Arttırdığını, Deplasmanda Oynayacakları Kırklarelispor Maçından Da Puan Veya Puanlarla Dönmek İstediklerini Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2015 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2015 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şahin: "Bir Maç Kazanmakla Her Şey Bitmiyor"
Orduspor Teknik Direktörü Ali Şahin, Anadolu Üsküdar maçında alınan galibiyetin takıma olumlu yansıdığını belirterek, "Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçı ile gelen galibiyet takımdaki moral motivasyonu üst seviyeye çıkardı. Kırklarelispor maçından da puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Orduspor’da galibiyet sonrası yaşananları ve Kırklarelispor maçının hazırlıklarını değerlendiren Orduspor Teknik Direktörü Ali Şahin, Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçının ardından takımda havanın değiştiğini söyledi. Uzun bir aradan sonra maç kazanmanın iyi olduğunu ancak devamının gelmesi gerektiğini belirten Şahin, "Orduspor takımı uzun süredir galip gelememiş bir takımdı. Orduspor her maçın da her an kazanacakmış gibi oynayan iyi mücadele eden bir takımdı ama bir türlü bu durum sonuca yansımıyordu. Anadolu Üsküdar maçı ile gelen galibiyet takımdaki moral motivasyonu üst seviyeye çıkardı. Ancak tek bir maç kazandık hemen her şey bitmiyor. Önümüzde uzunca bir süreç var. Biz üç puanları çoğaltmak için çalışacağız" diye konuştu.
"ÖNEMLİ EKSİKLİKLERİMİZ OLACAK"
Kırklarelispor’un iyi bir takım olduğunu ve cezalı oyuncuların kendilerini düşündürdüğünün atını çizen Ali Şahin, "Kırklarelispor, Orduspor’dan konum olarak yukarıda bulunuyor, bize göre daha iyi bir pozisyonda. Ama ne olursa olsun biz Orduspor olarak sahaya çıkacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu maçta önemli eksikliklerimiz olacak, stoper Mahmut Boz, sol bek Gökhan Meral ve sağ bek Yasin Öztop’un olmayışı takım için olumsuz gözükse de nihayetinde 27 kişilik bir kadroya sahibiz. Takımımız sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele edecektir ve deplasmandan puan veya puanlarla dönmeyi umuyoruz" şeklinde konuştu.
"TARAFTARDAN DESTEK ALMAK BİZİ MUTLU EDİYOR"
Kırklarelispor maçı için İstanbul ve Edirne gibi şehirlerde yaşayan taraftarlardan destek telefonları aldıklarını ve bu durumun kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Orduspor Teknik Direktörü Ali Şahin, şöyle konuştu:
"Trakya bölgesinde önemli oranda Orduspor taraftarı bulunuyor. Hafta içerisinde bizleri arayarak takımı yalnız bırakmayacaklarını söylüyorlar. Bu durum takıma güven veriyor. Taraftar ne kadar arkanda olursa takım kendini daha güvende hissettiriyor. Kazanılan Anadolu Üsküdar maçı, takımla taraftarı barıştırdı. Bizim önceki maçlardaki tek eksiğimiz taraftardı. Maça ilgi gösteren taraftarlarımızı biz de mutlu etmiştik ve etmeye de devam edeceğiz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.