Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahan:"en İyi Üçüncü Olarak Yola Devam Etmek İstiyoruz"

Milli futbolcu Olcay Şahan, önlerindeki iki maçtan 6 puan alarak en iyi üçüncü olarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.TFF’nin Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde ay-yıldızlı futbolcular antrenman...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2015 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2015 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli futbolcu Olcay Şahan, önlerindeki iki maçtan 6 puan alarak en iyi üçüncü olarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.
TFF’nin Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde ay-yıldızlı futbolcular antrenman yaptı. Antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan milli futbolcu Olcay Şahan, Hollanda maçından sonra çok büyük bir moral yakaladıklarını belirterek, "Bu takım adına çok önemli. Birkaç ay önce ’Türkiye gidemeyecek’ deniliyordu. Şu an her şey bizim elimizde. Fatih hocanın dediği güzel bir laf var, bizi etkiliyor. ’Biz bitti demeden bitmez.’ O yoldayız şu an, biz bitti demeden bitmiyor. İki tane çok önemli virajımız var. İki maçtan 6 puan alıp rakiplerimizin puan kaybedip kaybetmemesi umrumuzda değil. 6 puan alıp inşallah en iyi üçüncü olarak devam etmek istiyoruz" dedi.
"ONLARI BU SEFER DE PUANSIZ GÖNDERMEK İSTİYORUZ"
Rakiplere değil de kendilerine baktıklarını vurgulayan Şahan, "Sonuçta Fatih hoca bizi maçlara en iyi şekilde hazırlıyor. Bunu zaten Hollanda maçında farkına vardık. Bizim için önemli olan taraftarımızın desteği. Hollanda maçındaki desteğin biraz daha üzerine koyarak bizi desteklemeleri bizim için önemli olan bizim futbolumuz. Sonuçta biz kendi futbolumuzu oynadığımız sürece karşımızda kim olursa olsun biz puanlarımızı toplarız. O yüzden de rakip takımlara bakmıyoruz. Rakipler de zaten tur atlamış vaziyette. Bu yüzden de onların da kafa olarak biraz rahat olacaklarını düşünüyorum. O yüzden de bize onları iki maçta puan kaybettiğimiz için onları bu sefer de puansız göndermek istiyoruz" diye konuştu.
"STRATEJİYİ HOCAMIZ BELİRLEYECEK"
Hollanda maçında çok iyi performans gösterdiklerini hatırlanan milli futbolcu, "Şimdi de herkes hazır durumda. Herkes liginde sürekli oynayan durumda. O yüzden de sorun olacağını düşünmüyorum. Hatta artı olacağını düşünüyorum çünkü hepimiz hazırız. Hepimiz heyecanla bu maçları bekliyoruz. Stratejiyi hocamız belirleyecek. Hocamız da zaten en iyi stratejiyi bulmuştur bile. Bu yüzden biz Hollanda maçı gibi oynamamız gerekiyor. Hollanda maçının taraftarımızın desteğiyle nasıl oynadıysak iki maçı da böyle oynarsak 6 puan alacağımızı düşünüyorum" ifade etti.
"AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA HER ZAMAN OYNAMA HEDEFİNDE BİR ÜLKEYİZ"
Milli futbolcu Olcay Şahan, büyük bir ülke olduklarını belirterek, "Avrupa Şampiyonası’nda her zaman oynama hedefinde bir ülkeyiz. Bu yüzden de herkes her şeyin ne olduğunun farkında. Bu yüzden de iki maçtan 6 puan alacağımıza inanıyoruz" açıklamasında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.