Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlam: Üç puan alarak ligin zirvesine çıkmak istiyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Cuma günü coşkulu taraftarımızın desteğiyle iyi bir mücadeleyle 3 puan alarak ligin zirvesine çıkmak istiyoruz." dedi.Ertuğrul Sağlam, yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 21:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 21:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlam: Üç puan alarak ligin zirvesine çıkmak istiyoruz
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Cuma günü coşkulu taraftarımızın desteğiyle iyi bir mücadeleyle 3 puan alarak ligin zirvesine çıkmak istiyoruz." dedi.

Ertuğrul Sağlam, yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sağlam, Galatasaray karşısında ortaya konulacak oyun kalitesi ve alınacak sonuç, camianın, Gençlerbirliği ile oynanacak maça ve sonrasına bakış açısını daha olumluya çevireceğini kaydetti. "Bu yüzden Galatasaray maçını çok önemsedik. Normal şartlarda Galatasaray karşısında İstanbul'da alınabilecek bir yenilgiye belki insanlar çok bir şey söylemeyebilirdi." diyen Ertuğrul Sağlam şöyle konuştu: "Ama orada ortaya bir mücadele koymak gerekiyordu. Her hafta diyoruz ki; futbol kalitemizi artıralım. Bu konuda bir gelişme kaydetmek ve camiaya umut vermek gerekiyor. Alınacak iyi bir sonucun nasıl olumlu bir etki yarattığını hepimiz biliyoruz. Bu anlamda değerlendirdiğimiz zaman, bize artılarının çok olduğu bir karşılaşma oynadık. Ancak az önce futbolcularımızla yaptığımız toplantıda da paylaştığım gibi oyun içerisinde çok fazla hata yapmışız. İyi bir takım olmak ve ligin üst sıralarında yer almak istiyorsak bu hataları yapmamamız gerekiyor. Bu hatalarla da futbolcularımızla birlikte yüzleştik. Hatalarımızı ortaya koyduk ve bunları nasıl azaltabileceğimizi yaptığımız toplantıda tartıştık. Yaptığımız antrenmanlarda da bu hatalarımıza çalışacağız. Yapılan iyi şeyler de var tabii ki, onları da mükemmele ulaştırma adına daha fazla çalışacağız. Şu bir gerçek ki; bizim herkesten daha fazla çalışmamız gerekiyor. Eğer bunu bu şekilde ortaya koyabilirsek, diğer takımlardan farkımız ortaya çıkacak. Kendi potansiyelimizi biliyoruz. Bundan sonraki dönemde bununla yüzleşip elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız."

Sağlam, cuma günü oynanacak Gençlerbirliği karşılaşması ile ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı:

"Bu maçın güzel tarafı, kazandığımız takdirde cumartesi günü uyandığımızda ligin ilk sırasında olacağız. Bu güzel bir motivasyon ve bu açıdan baktığınızda kazanmayı çok istiyoruz. Kendi sahamızda Gençlerbirliği ile oynamak çok kolay olmayacak. Çünkü geçen haftanın yaralı takımlarından biriyle oynuyoruz. O olumsuzluğu ortadan kaldırmak, Üzerlerinden atmak için farklı bir motivasyonla gelecekler. Çok kolay bir maç olacağını düşünmüyorum."

Tarsus İdmanyurdu ile oynanacak kupa maçına da değinen Sağlam, "Türkiye Kupası serüvenimiz de başlıyor. Geçen sene finale kadar çıkıp, finalde de çok iyi oynayıp kaybettiğimiz kupayı bu sene yine kazanmak için yola çıkacağız. Geçtiğimiz sene maçları hep kendi stadımızda oynamıştık, bu sezon deplasmanda başlıyoruz. Hedefi kupayı kazanmak olan bir takım varsa içeride ve dışarıda biz hiçbir zaman motivasyonumuzu kaybetmeden bütün maçlarımızı kazanıp tekrar finale çıkmaya çalışacağız. bu senede hedefimiz kupayı kazanmak olacak." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.