Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlam: Sezona güzel bir zaferle başlamak istedik

Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu'nda kendi evinde oynadığı ilk hafta maçını kazanan Eskişehirspor'da büyük sevinç yaşandı.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2014 22:43
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2014 22:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu'nda kendi evinde oynadığı ilk hafta maçını kazanan Eskişehirspor'da büyük sevinç yaşandı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımının ilerleyen dönemlerde daha iyi olacağını söyledi. Sağlam, "Sezona güzel bir zaferle başlamak istedik. Torku Konyaspor sezona iddialı transferler yaparak başladı. Böyle bir takım karşısında gol yeyip sonra maçı çevirmek kolay olmadı." diyerek, şunları söyledi:

"İkinci devrede biraz kendimize geldik. Bizim takım ilerleyen dönemlerde daha iyi olacak. Bundan sonraki maçlarda taraftarlarımızın da kartlarını alıp bizim başarımıza ortak olmalarını istiyoruz. Yarı yarıya bile dolu olmayan bir tribünle oynamak bizi memnun etmiyor. Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Bundan sonraki dönemde dolu tribün önünde oynamak istiyorum. Yeni sezonun Eskişehirspor için hayırlı olmasını diliyorum."

TORKU KONYASPOR CEPHESİ ÜZGÜN

Bu arada, Torku Konyaspor cephesi 1-0 öne geçtikleri maçı 2-1 kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Teknik Direktör Mesut Bakkal, rakipleri Eskişehirspor'u tebrik ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Eskişehirspor'un kazandığı penaltı, penaltı gibi değildi. Dışarıda bir şeyleri sorarak çıkıyoruz. Burası tedbirsiz hakemlerin tecrübe kazanacağı bir yer değildir. İki takım da oynamaya çalışıyor. Bizim ikinci golü bulmamız gerekiyordu. Sahada ne yaptığını bilen bir Torku Konyaspor vardı. Bu mağlubiyeti hak etmediğimizi düşünüyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.