Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlam: "Oyuncu Takviyesine İhtiyacımız Var"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Hamburg ile oynadıkları hazırlık maçı sonrası yaptığı açıklamada "Görüyoruz ki sıkıntılarımız hala devam ediyor. Bu sezon ki ilk ciddi maçımızı oynadık. Oyuncu takviyesine de ihtiyacımız...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Hamburg ile oynadıkları hazırlık maçı sonrası yaptığı açıklamada "Görüyoruz ki sıkıntılarımız hala devam ediyor. Bu sezon ki ilk ciddi maçımızı oynadık. Oyuncu takviyesine de ihtiyacımız var” dedi.
Almanya’da kamp çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Bundesliga ekiplerinden Hamburg ile karşılaştığı hazırlık maçında sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Maç sonunda ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam değerlendirmelerde bulundu.
Karşılaşmada güzel şeylerin olmasının yanı sıra çalışıp düzeltmeleri gereken şeylerin de olduğunu ifade eden Sağlam, “Bugün maçtan önce oyuncularla da bunu konuştum. Bizim skordan önce futbol adına öne çıkarmamız gereken değerler var. Öncelikle fiziksel olarak hangi seviyedeyiz, bunu görmek lazım ve daha sonra takım içerisindeki uyumda sıkıntılarımız var mı bunları görmek gerekir. Geçen yıldan takımın öne çıkan önemli özellikleri vardı. Ofansif anlamda zengin, öne çıkan bir takımdı. Gol pozisyonlarında daha etkili olmalıydık. Hamburg maçında asıl sıkıntımız takım savunmasıydı. Bu maçta bunu ön plana çıkaralım istedik. Ama görüyoruz ki sıkıntılarımız hala devam ediyor. Bu sezon ki ilk ciddi maçımızı oynadık. Sıkıntıların olmasını bekliyorduk. Bundan sonraki dönem bizim için çok önemli. Bu sıkıntıları gidermek adına ciddi çalışmalar yapıp bu çalışmaların sonucu almamız gerekiyor. Her şeye rağmen oyuncularımız çok istekli, iyi şeyler yapmaya çalışıyorlar. Geçen sezon çok fazla şans bulamayıp, şans verdiğimiz oyuncular iyi çalışıyorlar. Bir şeyler yapıp katkı sağlamak istiyorlar. Karşımızda bugün iyi bir takım vardı. Kampı neredeyse tamamlamış, birçok hazırlık maçı yapmış, kadro yapılanmasını tamamlamış ve lige hazır bir takımla oynadık. Bugün maçta güzel şeyler olduğunu söyleyebilirim fakat düzeltmemiz gereken şeylerde var. Bunlardan kaçmamamız gerekir, bunlarla yüzleşip bunları düzeltmek için çalışacağız. Önümüzdeki hazırlık maçlarında da eksiklerimizi görüp gidermeye çalışacağız. Oyuncu takviyesine de ihtiyacımız var. Başkanımız ve yönetimimiz bu konuda sıkı bir çalışma içerisindeler. En kısa zamanda hazır hale gelip, Süper Kupa maçına hazırlanacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.