Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlam: Futbolcuların güzel oyunu taraftarın desteğiyle güzel galibiyet aldık

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, futbolcuların güzel oyunu ve taraftarın coşkulu desteğiyle Çaykur Rizespor karşısında güzel bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.Sağlam, maçın ardından düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, futbolcuların güzel oyunu ve taraftarın coşkulu desteğiyle Çaykur Rizespor karşısında güzel bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Çaykur Rizespor karşısında iyi bir galiyibet aldıklarını dile getirdi. Sağlam, "Bizim hedefimizi belirleyecek bir maçtı ve bu maçta hedefimize ulaştık. Geçen hafta bu hedefin ilk galibiyetini aldık. Bu hafta da Çaykur Rizespor karşısında iyi bir galibiyet aldık. Genel anlamda maça hakim oynadık. Golü bulduk. Ardından yemememiz gereken bir golü yedik ve arkasından hemen tepki verdik." ifadesini kullandı.

İkinci golden sonra oyunu tamamen hakimiyet altına aldıklarını ifade eden Sağlam, "Oyunu, kazanmaya ve iyi mücadele etmeyi arzu eden bir Eskişehirspor vardı. Bu takım gelecek adına umut vaat etmeye başladı ve bunun devam edeceğine inanıyorum. Takımın mücadelesi ile taraftarın güzel havası ve desteği bir araya gelince güzel bir sonuç ortaya çıktı. Bu güzel sonuçlar devam edecektir. Bu galibiyette futbolcularıma ve katkısı olan taraftarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

ÇALIMBAY: KÖTÜ GOLLER YİYEREK HAKETTİĞİMİZ MAĞLUBİYET ALDIK

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise, Eskişehirspor karşısında beklemedikleri kötü goller yiyerek hak ettikleri bir mağlubiyet aldıklarını kaydetti.

Çalımbay, antrenmanlarda çalıştıklarını oyunu Eskişehirspor karşısında oynadıkları maça yansıtamadıklarını dile getirdi. Çalımbay, şöyle konuştu:

"Oyuncularımdan beklediğimiz performansı bulamadık. Kötü goller yedik. Kötü golleri yerseniz de mağlubiyet kaçınılmaz olur.Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Bundan iyi dersler çıkarırsak ileride işimize yarar."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.