Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sadri Şener, "Takımın iyi sonuçlar alacağına inanıyorum"

Trabzonspor eski Kulüp Başkanı Sadri Şener, Galatasaray maçının ardından takımın düzeleceğine ve iyi sonuçlar alacağına inandığını söyledi.Trabzon’un Tonya İlçesi Feride-Ahmet Şener Ortaokulu’nda düzenlenen YGA açılış lansmanına...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2016 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor eski Kulüp Başkanı Sadri Şener, Galatasaray maçının ardından takımın düzeleceğine ve iyi sonuçlar alacağına inandığını söyledi.
Trabzon’un Tonya İlçesi Feride-Ahmet Şener Ortaokulu’nda düzenlenen YGA açılış lansmanına TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Kocaeli Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu ile birlikte katılan Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Trabzonspor’un sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirten Şener, "Sıkıntılı bir süreç geçti. Transfer konusuna pek hakim değil, ama gördüğüm kadarıyla transferde bazı hatalar olmuş diye düşünüyorum. Galatasaray maçından sonra takımın düzeleceğine ve iyi sonuçlar alacağına inanıyorum. Başkan Muharrem Usta’nın ekonomik açıdan iyi şeyler yaptığını duyuyorum. Bunları becerebilmesi önemli... Ççünkü; hakikaten çok zor bir Trabzonspor aldı. Kolay kolay altından kalkılacak bir yük değil.Kalkmaya çalışıyorlar diye işitiyorum. Ekonomi düzelirse Trabzonspor’un da düzeleceğine inanıyorum" dedi.
Trabzonspor yönetimiyle arada bir görüştüğünü belirten Şener, "İstanbul’da az bulunuyorum. İstanbul’da olsam belki daha çok görüşürüm ama Trabzon’a da pek gelemedim. Bir sıkıntıları olduğu zaman her zaman yanlarındayım. Bunda bir endişeleri olmasın"ifadelerini kullandı.
Trabzonspor’un planlı bir yapının içinde olmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Şener, "Planlı olmak güzel bir şey tabi ekonomi çok önemli. Trabzonspor’da ekonomi düzelirse diğer her şey hal olur. Galatasaray kendi tesislerini satıyor bana göre o da doğru bir hareket. Çünkü borcunu düşürmek istiyor. Öbür türlü yürümüyor. UEFA kriterlerine uyumluluk çok önemli. Uymadığınız zaman sizi atarlar. Muharrem Usta ve yönetim bu durumu düzeltmeye çalışıyorlar"
"Belki yönetim kurulundan Trabzon sokaklarını dolaşan eden gezen ve futbolun içinden gelen bir iki arkadaşımız daha olsaydı. Daha iyi olurdu ama zamanla onlarda herhalde düzelir. Trabzonspor taraftarının sabırsız olması normal her zamanki Trabzon karakteri. Bizim jenerasyondaki taraftarlar artık yaşlandı onların çocuklarıda sabırsız meğersem, Trabzon’un karakteri bu" şeklinde konuştu.
Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın başkanlık tartışmasıyla ilgili yöneltilen soruya ise , "Başka bir kulüp hakkında benim yorum yapmam doğru değil ama Aziz Yıldırım uzun yıllar Fenerbahçe’de kendi kararı kendi görüşü. Ali Koç’da Türk spor camiasının önemli bir ismi. Fenerbahçe kongresinin vereceği bir karar. Benim yorum yapmam doğru olmaz. Kendileri çözerler" ifadelerini kullandı.
Panelde Sadri Şener’e, Trabzonspor başkan adayı Celil Hekimoğlu’da eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.