Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sadık Çiftpınar’dan milli takım açıklaması

Yeni Malatyaspor’un başarılı defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, hedefleri ve takımın form durumu hakkında açıklamalarda bulundu.Nurettin Soykan Tesisleri’nde İHA’ya konuşan genç stoper bir gün yine milli takım forması giymenin hedefleri...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni Malatyaspor’un başarılı defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, hedefleri ve takımın form durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde İHA’ya konuşan genç stoper bir gün yine milli takım forması giymenin hedefleri arasında olduğunu belirtti.
Şanlıurfaspor maçına kazanmak için gideceklerini aktaran Sadık, “Önümüzde Urfa maçı var. Çok şükür bu sıkıntımız yok. 2 gündür çift idman yapıyoruz. Yoğun tempoyla çalışıyoruz. İnşallah kazanmak için gideceğiz ve lider olarak geri döneceğiz. Onlar da sahalarında iyi mücadele ediyorlar. Zeminin bozuk olduğu söyleniyordu. Ama biz hiçbir mazerete sığınmadan çıkıp kendi oyunumuzu oynayacağız ve galibiyet için savaşacağız” ifadelerini kullandı.
“Hedeflerim arasında milli takım elbette var”
Sadık, milli takımda yenilen hatalı gollerden ve orta saha oyuncusu Mehmet Topal’ın devşirme bir stoper olarak forma giymesi hakkında görüş belirtmenin yanlış olacağını aktararak, “Benim hedeflerim arasında milli takım elbette var. Ama önce Malatyaspor ile Süper Lig’e çıkmak oradan da milli takıma gitmek isterim. Bu olmuyorsa bile Süper Lig’de forma giymek isterim. Bunun dışında milli takımla ilgili konuları yorumlamak bize düşmez. Kim çağrılır, kim çağrılmaz bu konuda bizim konuşmamız doğru olmaz. Takdir edilir oraya gidersek bizim için çok güzel olur. Milli takımdaki stoper eksikliği ile alakalı şunu diyebilirim; bakıyorsunuz kulüplerde yabancı sınırlaması diye bir şey kalmadı. Artık genç oyunculara şans verilmiyor. En az bütçeye sahip olan takım bile 9-10 tane yabancı alabiliyor. Bu durumda çok normal milli takımda stoper çıkmaması. Önce bunların bir oturulup konuşulması, yeniden gözden geçirilmesi lazım. Bunlar düzelirse çok yetenekli gençlerin bu seviyede oynayabileceğini düşünüyorum. Ben daha önce 4 kategoride mili oldum. Bundan sonraki süreçte de oraya takdir edilir düşünülürsem tabi ki seve seve gitmek isterim. Türk milli takımın formasını giymek çok farklı bir duygu. Oraya giden herkesin bu armanın büyüklüğüne, bayrağına yakışır şekilde mücadele etmesi lazım” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.