Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sadık Çiftpınar: “Bu yıl bizim yılımız olacak”

Sadık Çiftpinar, Yeni Sezona Takım Olarak Çok Güçlü Gireceklerini Söyledi

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2016 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2016 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sadık Çiftpınar: “Bu yıl bizim yılımız olacak”
Yeni Malatyaspor’un genç savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar, sarı-kırmızılı camiaya bir şampiyonluk hediye etmek istediklerini belirterek, “Taraftarımız rahat olsun, inşallah bu yıl bizim yılımız olacak" dedi.
Sarı-kırmızılıların genç savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar, yeni sezon ve devam eden Bolu kampıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Transferde birçok takımın gündeminde olmasına rağmen, kulübüyle sözleşmesini 2019 yılına kadar uzatan Sadık, yeni sezon için kurulan kadronun şampiyonluğa oynayabilecek kalitede olduğunu ifade etti. Sadık, Yeni Malatyaspor camiasına bir şampiyonluk hediye etmek istediklerini belirtti.
Yeni sezona çok güçlü gireceğiz
Bolu’da oldukça verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydeden Çiftpınar, “Yeni sezona oldukça iyi hazırlandık. Takıma sonradan katılan arkadaşlarım da kısa sürede uyum sürecini atlattı. İnşallah yeni sezona çok güçlü gireceğiz. Taraftarımız rahat olsun, İnşallah bu yıl bizim yılımız olacak” diye konuştu.
Yeni Malatyaspor camiasına çok alıştım
Taliplileri olmasına rağmen kulübüyle sözleşmesini neden uzattığını da açıklayan genç futbolcu, “Transfer döneminde teklifler aldığımız siz de biliyorsunuz. Ben her zaman şunu söyledim. Takımımın menfaatine olacaksa evet giderim. Bu düşüncemi de attığım imzayla pekiştirdim. Ben Yeni Malatyaspor camiasına çok alıştım. Umarım taraftarımız da bana alışmıştır. Burada mutluyum. Yönetimle görüştüm ve hiç düşünmeden imzayı attım. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.
Ben bu yıldan umutluyum
Sadık, takımın son durumunu da değerlendirerek, “Takım olarak yeni sezona iyi gireceğimizi düşünüyorum. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Takıma sonradan katılan arkadaşlarımın da kaliteleri var. Ben bu yıldan umutluyum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.