Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sadettin Saran'dan "Alex'e jübile" açıklaması

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileriyle birikim ve tecrübelerini paylaştı. Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden olan Sadettin Saran, sarı - lacivertlilerin efsane kaptanı Alex De...

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2014 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2014 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileriyle birikim ve tecrübelerini paylaştı. Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden olan Sadettin Saran, sarı - lacivertlilerin efsane kaptanı Alex De Souza'ya jubile yapacağı yönündeki haberlerle ilgili açıklamada bulundu. Saran, "Bugün bir iki gazetede haber var. Alex de Souza'ya Olimpiyat Stadı'nda jübile yapacağım yönünde. Bir kere böyle bir şey yok. " dedi.

Üniversiteli gençlere ilk olarak gençlik yıllarından ve yaşadıklarından bahseden Saran, 'liderlik' kavramı ve başarıya giden yolda öğütler verdi. Söyleşide gençlerin sorularını da cevaplayan Sadettin Saran, kulüp başkanı Yıldırım'la yaşadığı problemler ve 'Aziz Yıldırım'ı seviyor musunuz?' şeklindeki soruya, "Ciddi bir iftiraydı. Çok şükür tabii ki aklandık. Dolayısıyla bütün bunlardan sonra 'seviyorum' demek riyakarlık olur. Bununla ilgili pek konuşmak istemiyorum." karşılığını verdi.

Saran, efsane kaptan Alex de Souza'ya jübile yapacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili de konuştu. Bugün bir kaç gazetede bu yönde haberler çıktığını hatırlatan Saran, "Bir kere böyle bir şey yok. İşin aslı şu, tamamıyla bizim gıyabımızda bir kampanya başlatmış taraftar, sosyal medyada. Ben de arkadaşlara dedimki, şimdi keşke bir faydamız olsa. Alex sadece Fenerbahçe'ye değil, Türk futboluna büyük katkı sağlamış, sadece futbolculuğuyla değil, aile yaşantısıyla efendiliğiyle bir rol model olmuş. Ben de arkadaşlara dedimki, 'keşke bizim şu anda bir tuzumuz olsa, bir faydamız olsa. Yapacaksanız, gidin görüşün, ticari katkı ve beklenti sıfır olsun. İkincisi insanlara şunu demeyin, 'başkan olmak için popülist yaklaşıyor.' Gerekirse alt yapıyı siz yapın, Brezilya'yı Borussia Dortmund'u siz getirin. Ama şilti arzu ederse Aziz Yıldırım versin' dedim. Gittiler görüştüler, Alex de Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı istiyor haklı olarak. Böyle olunca da bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Jübile olayının aslı budur. Herhalde Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda jübile yapma istediğini de Aziz Bey inşallah olumlu cevap verecektir." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.