Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rüzgar Tutkunları Urla’da Buluştu

Urla’da düzenlenen Kick and Slide yarışları için dünyanın en iyi kiteboard sporcuları Türkiye’ye geldi.Urla’nın Gülbahçe sahilindeki Urla Surf House tesisleri ve ONE2 Productions medya ortaklığında, Redbull sponsorluğunda düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Urla’da düzenlenen Kick and Slide yarışları için dünyanın en iyi kiteboard sporcuları Türkiye’ye geldi.
Urla’nın Gülbahçe sahilindeki Urla Surf House tesisleri ve ONE2 Productions medya ortaklığında, Redbull sponsorluğunda düzenlenen Kick and Slide kiteboard yarışlarında Türkiye’nin ve dünyanın en iyi kiteboard sporcularının da bulunduğu 14 ülkeden 32 sporcu yarıştı. Wakestyle kiteboard parkları sporcuların denizin üzerine yerleştirilen plastik parkurlarda akrobatik hareketler yapmak için kullanılmaktadır. Kiteboard parkur alanının güvenli bölgesine yerleştirilmiş suda yüzen plastik yapılardan oluşan wakestyle kiteboard parklarından dünya üzerinde biri Urla’da diğerleri Amerika ve Asya’da olmak üzere toplam 4 adet bulunuyor.
Avrupa ve Türkiye’nin tek wakestyle kiteboard parkı Urla Surf House’un yetkilisi Pınar Başoğlu, kite sörf okulu için denizin standartlarına göre plastik rampalar koyarak dünya üzerindeki kiteboard parklarına bir yenisini Urla’da kite sörfçülerin kullanımına açtıklarını kaydetti.
19 Mayıs günü ödül töreninin yapılacağını söyleyen Pınar Başoğlu, “Gün boyu yapılan yarışmalar kamera ile kaydedildikten sonra yarışmacılar kendi performanslarını kendileri değerlendirecek. Böylelikle şampiyonlar belirlenecek” açıklamasında bulundu.
Kick and Slide 2016 yarışlarına erkeklerde Amerikalı Wakestyle Dünya Şampiyonu Eric Rienstra, Fransa’dan Wakestyle Fransa Şampiyonları Antoine Fermon ve Alexandre Campet, Aymeric Martin, Charles Harin, Hugo Guias, Dünya Şampiyonu İspanyol Liam Whaley, Avustralya Şampiyonu Ewan Jaspan, Belçika Şampiyonu Alex Maes; kadınlarda 3 kez Dünya Şampiyonu Polonyalı Karolina Winkowska, 3 kez Brezilya şampiyonu Dioneia Vieira, Finlandiya Wakeboard Şampiyonu Maria Simila, Hollandalı Annelous Lammerts, Fransız Laura Joubert ve Kenyalı Issy von Zastrow kayıt yaptıran sporcular arasında.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.