Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rüzgar gençlere bir ödül daha

Türkiye Yelken Federasyonu 2016-2017 Yelken Ödülleri, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Olimpiyat Evinde düzenlenen törenle ulusal ve uluslararası yarışlarda başarı gösteren sporculara dağıtıldı. Yaşar Üniversitesi öğrencisi şampiyon...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rüzgar gençlere bir ödül daha

Türkiye Yelken Federasyonu 2016-2017 Yelken Ödülleri, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Olimpiyat Evinde düzenlenen törenle ulusal ve uluslararası yarışlarda başarı gösteren sporculara dağıtıldı. Yaşar Üniversitesi öğrencisi şampiyon sporcular Fulya Ünlü ve Mehmet Haliloğlu da elde ettikleri başarılarla ödül alan sporcular arasında yer aldı.

İstanbul Ataköy’deki TMOK Olimpiyat Evinde düzenlenen törende, Optimist, Laser, Finn, 420, 470, Rüzgar Sörfü, Uçurtma Sörfü, Dragon ve Yat sınıflarında ödüller sahiplerini buldu. Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak’ın konuşması ile başlayan törende, 2016 ile 2017’de ulusal ve uluslararası alanda derece elde eden onlarca sporcu ödüllerini aldı. Törende, Yaşar Üniversitesi öğrencisi ve Göztepe sporcuları Fulya Ünlü ile Mehmet Haliloğlu da ödül alanlar arasındaydı.

Daha önce birçok ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceleri bulunan, Profesyonel Rüzgar Sörfü Birliği (PWA) Dünya Kupasında dört kez üst üste Gençler Dünya Şampiyonu olan Yaşar Üniversitesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü öğrencisi Fulya Ünlü, geçtiğimiz yıl kazandığı Rüzgar Sörfü Slalom Türkiye Ligi Şampiyonluğu ile ödül almaya hak kazandı. Avrupa, Balkan ve Türkiye şampiyonalarında çeşitli yaş kategorilerinde çok sayıda başarısı bulunan İngilizce İşletme Bölümü Öğrencisi milli yelkenci Mehmet Haliloğlu da 2016 yılındaki Laser Standart sınıfındaki sıralama birinciliği ile ödül almayı başardı.

İki sporcu da her zaman yanlarında olan kulüpleri ve okullarına teşekkür ederek ödül almanın gururunu yaşadıklarını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.