Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rusya'nın 2018 Dünya Kupası amblemini kozmonotlar tanıttı

Rus kozmonotlar Vechernij Urgant programının canlı yayınına bağlanarak Rusya'nın 2018 Dünya Kupası amblemini tanıttı.Daha önce amblemin bir televizyon programında tanıtılacağı açıklanırken Rus kozmonotlar Aleksandr Samokutyayev, Yelena...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2014 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2014 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rusya'nın 2018 Dünya Kupası amblemini kozmonotlar tanıttı
Rus kozmonotlar Vechernij Urgant programının canlı yayınına bağlanarak Rusya'nın 2018 Dünya Kupası amblemini tanıttı.

Daha önce amblemin bir televizyon programında tanıtılacağı açıklanırken Rus kozmonotlar Aleksandr Samokutyayev, Yelena Serova ve Maksim Surayev canlı yayına bağlanması ise izleyiciler için sürpriz oldu. Kozmonotlar canlı yayında tanıtım yaparken aynı zamanda 2018 Dünya Kupası amblemi Moskova'nın en meşhur tiyatrosu Bol'shoy Teatr'ın (Büyük tiyatro) duvarına da yansıtıldı.

2018 Dünya Kupası'nın amblemini Portekizli şirket Brandia Central tarafından hazırlandığı açıklandı. Amblemin seçim komitesinde Rusya Spor Bakanı Vitaliy Mutko, FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke, Rusya Başbakan Birinci Yardımcısı İgor Şuvalov, Rusya 2018 Organize Komitesi Başkanı Aleksandr Sorokin, Rusya Milli Futbol Takımını antrenörü Fabio Capello, CSKA Moskova kalecisi İgor Akinfeyev, Rusya devlet televizyon ve radyo kurumu VGTRK Genel Başkanı Oleg Dobrodeyev, piyanocu Denis Matsuyev, orkestra şefi Valeriy Gergiyev ve oyuncu Çulpan Hamatova yer aldı.

Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 2018 Dünya Kupası11 değişik şehrinde ve 12 statta oynanacak. Maçlar Moskova, St. Petersburg, Samara, Saransk, Rostov, Sochi, Kazan, Kaliningrad, Volgograd, Nijniy Novgorod ve Yekaterinburg şehirlerinde oynanacak. Yarı final maçları Moskova ve Petersburg’da final maçı ise yine Moskova’da yapılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.