Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rusya’nın 2018 Dünya Kupası amblemini beğenmeyenler dalga geçti

İnternet kullanıcıları beğenmedikleri Rusya’nın 2018 Dünya Kupası amblemiyle dalga geçtiler.Photoshop programının yardımıyla Rusya’nın 2018 Dünya Kupası amblemi üzerinde çeşitli değişikliler yapılarak farklı manalar çıkartıldı....

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2014 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2014 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rusya’nın 2018 Dünya Kupası amblemini beğenmeyenler dalga geçti
İnternet kullanıcıları beğenmedikleri Rusya’nın 2018 Dünya Kupası amblemiyle dalga geçtiler.

Photoshop programının yardımıyla Rusya’nın 2018 Dünya Kupası amblemi üzerinde çeşitli değişikliler yapılarak farklı manalar çıkartıldı. Kimine göre amblem uzaylıya, kimine göre de elektrikli tıraş makinesine benziyor.

2018 Dünya Kupası amblemini Rus kozmonotlar uzaydan Veçerniy Urgant programının canlı yayınına bağlanarak tanıtmıştı. Eş zamanlı olarak yeni amblem Moskova'nın en meşhur tiyatrosu Bolşoy Tiyatro'sunun duvarına da yansıtılmıştı.

2018 Dünya Kupası'nın amblemini Portekizli şirket Brandia Central tasarladı.

Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 2018 Dünya Kupası 11 değişik şehrindeki 12 statta oynanacak. Maçlar Moskova, St. Petersburg, Samara, Saransk, Rostov, Soçi, Kazan, Kaliningrad, Volgograd, Nijniy Novgorod ve Yekaterinburg şehirlerinde yapılacak. Yarı final maçları Moskova ve Petersburg’da final maçı ise yine Moskova’da oynanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.