Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rusya liginin yeni lideri Lokomotiv Moskova

Zenit St. Petersburg’un puan kaybetmesini fırsat bilen Lokomotiv Moskova, Rusya Premier Ligi’nin zirvesine yükseldi.Uzun zamandan beri ligin zirvesinde bulunan Zenit, son dört maçta 9 puan kaybının ardından yerini Lokomotiv Moskova’ya kaptırdı....

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zenit St. Petersburg’un puan kaybetmesini fırsat bilen Lokomotiv Moskova, Rusya Premier Ligi’nin zirvesine yükseldi.

Uzun zamandan beri ligin zirvesinde bulunan Zenit, son dört maçta 9 puan kaybının ardından yerini Lokomotiv Moskova’ya kaptırdı. Lokomotiv Moskova ise son dört maçta 9 puan alarak rakibinin iki puan önüne geçerek liderlik koltuğuna oturdu. Lig birincisi Lokomotiv ile yedincisi Amkar arasındaki puan farkı dokuz.

Öte yandan, Rusya Premier Ligi’nde 18. hafta geride kalırken 12 galibiyet ile Lokomotiv ilk sırada yer alıyor hiç galibiyeti bulunmayan Anji ise son sırada. Dokuz maçta eşitliği bozmayan Krılya Sovetov ise en çok berabere kalan takım oldu. 11 mağlubiyetle en çok yenilen takımlar Anji ile Tom olurken üçer yenilgisi bulunan Lokomotiv ile Zenit en az üzülen taraf oldu.

Ligde 38 gol ile en çok fileleri sarsan takım Zenit olurken kalesinde 35’er gol gören Volga ile Ural en çok gol yinen takımlar.

Rusya Ligi 19. haftasında en heyecanlı maç Lokomotiv Moskova ile Rubin Kazan arasında oynanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.