Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rus basını: Rusya, Türkiye ve Güney Kore ile hazırlık maçı yapacak

Rus basınında yer alan haberlere göre Rusya Milli Futbol Takımı, Türkiye ve Güney Kore ile hazırlık maçı yapacak.FIFA 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu’nu lider tamamlayan Rusya 15 ve 19 Kasım'da iki hazırlık maçı yapmayı planlıyor....

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rus basınında yer alan haberlere göre Rusya Milli Futbol Takımı, Türkiye ve Güney Kore ile hazırlık maçı yapacak.

FIFA 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu’nu lider tamamlayan Rusya 15 ve 19 Kasım'da iki hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Hazırlık maçları Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) oynaması planlanırken Rus basınında yer alan haberlere göre Rusya rakip olarak Türkiye ve Güney Kore’yi seçti. Ancak, konuyla ilgili Rusya Futbol Birliği (RFS) henüz bir açıklama yapmadı. Edinilen bilgilere göre rakip takımların bir tanesi Avrupa’dan diğerinin ise Asya’dan olduğu yönünde.

Rusya’nın hazırlık maçı planladığı tarihlerde Avrupa kıtası play-off karşılaşmaları oynanacak. Bu nedenle Avrupa'da liglere milli maç arası verileceğinden 2014 Dünya Kupası finallerine gitmeyi garantileyen takımlar da bu arayı hazırlık maçlarıyla değerlendirmek istiyor.

Bilindiği gibi 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Türkiye D Grubu'nda mücadele etmiş ve grupta oynanan son maçlar öncesinde 2. sıradayken Hollanda'ya İstanbul'da 2 - 0 kaybetmiş ve play - off şansını da Estonya'yı 2 - 0 yenen Romanya'ya kaptırmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.