Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rum futbolunda şike iddiaları

Rum hakem Marios Panayis’in futboldaki şike iddiaları konusunda polise verdiği ifadelerin ardından memurların Kıbrıs (Rum) Futbol Federasyonu'nda arama yapmaları bekleniyor. Rum Simerini gazetesi, arama emri çıkarılacağını ve bunu bazı tutuklamaların...

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rum hakem Marios Panayis’in futboldaki şike iddiaları konusunda polise verdiği ifadelerin ardından memurların Kıbrıs (Rum) Futbol Federasyonu'nda arama yapmaları bekleniyor. Rum Simerini gazetesi, arama emri çıkarılacağını ve bunu bazı tutuklamaların izlemesinin ihtimal dahilinde olduğunu yazdı.

Panayis’in dün de ifadeye vermeye devam ettiğini ve soruşturma memurlarına büyük bir dosya verdiğini kaydeden gazete, bu dosya içerisinde KOP’ta meydana gelen ekonomik skandallar ve çeşitli banka hesaplarına aktarılan paralardan söz eden belgeler bulunduğunu aktardı.

KOP’un finansal durumunun, UEFA’nın ilgili tüzüğü uyarınca, hiçbir makam tarafından kontrol edilemeyeceğini ifade eden gazete, Panayis’in polise, şüpheli para aktarımlarıyla ilgili olarak, belgeler ve elektronik mesajlar sunduğundan bahsedildiğini kaydetti.

Rum basını, gelişmeler üzerine KOP Genel Kurulu'nun toplanacağını ve futbol kulüplerinin KOP yönetiminin istifasını istemeye hazırlandıklarını ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.