Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Royal Halı Gaziantep Seriyi Bozmadı

Royal Halı Gaziantep cumartesi günü deplasmanda karşılaştığı İstanbul ekibi Beşiktaş’ı 95-84 yenerek ligdeki galibiyet serisini 4 maça çıkardı.Ligde fırtına gibi esen Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı, ligde sırasıyla Demir İnşaat...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 23:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 23:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Royal Halı Gaziantep cumartesi günü deplasmanda karşılaştığı İstanbul ekibi Beşiktaş’ı 95-84 yenerek ligdeki galibiyet serisini 4 maça çıkardı.
Ligde fırtına gibi esen Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı, ligde sırasıyla Demir İnşaat Büyükçekmece, Banvit ve Pınar Karşıyaka karşısında aldığı galibiyetlere bir yenisini de cumartesi günü ekledi. Royal Halı Gaziantep deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan’ı 95-84 mağlup etti. Antep ekibi üst üstte aldığı bu galibiyetlerle ligin bitimine 8 hafta kala Play-off öncesi büyük bir avantaj yakaladı. Royal Halı Gaziantep, ligde 12 galibiyet, 10 mağlubiyet ile 34 puana sahip ve 7. sırada yer alıyor.
Öte yandan sarı-mor ekip, 2 günlük iznin ardından salı günü Spor Toto Basketbol Ligi’nin 23. haftasında evinde ağırlayacağı Türk Telekom maçının hazırlıklarına başlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.