Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ronaldo Hat-trick Yaptı, Real Madrıd Turladı

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Real Madrid, sahasında Wolfsburg’u 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Real Madrid sahasında Wolfsburg ile karşı karşıya geldi. Santiago...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 23:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 23:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Real Madrid, sahasında Wolfsburg’u 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.
UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Real Madrid sahasında Wolfsburg ile karşı karşıya geldi. Santiago Bernabeu Stadı’ndaki mücadeleye Wolfsburg, evinde 2-0 kazandığı maçın avantajıyla çıktı.
Rövanş maçına hızlı başlayan Real Madrid 20 dakikalık bölümünde skoru 2-0’a getirdi. İspanyol devi arka arkaya ataklarla 15. dakikada Cristiano Ronaldo ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Ronaldo sadece 2 dakika sonra da skoru 2-0 yaptı. Toni Kroos’un asistinde ağları havalandıran yıldız oyuncu, farkı 2’ye çıkardı. Oyundaki üstünlüğünü koruyan Real Madrid farkı daha da açmak istese de Wolfsburg buna izin vermedi ve ilk yarı 2-0 sona erdi.
İspanyol devi aradığı golü 2. yarıda buldu. Ceza yayı gerisinden kazanılan serbest vuruşta Cristiano Ronaldo topun başına geçti. Ronaldo şık bir vuruşla kendisinin ve takımının 3. golünü kaydetti. Ronaldo hat-trick yaparken Real Madrid de tur için ihtiyacı olan farklı galibiyeti almış oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.