Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ronaldo Galatasaray’a Karşı Sahada

Real Madrıd'ın Portekizli Yıldızı Crıstıano Ronaldo, Galatasaray İle Oynanacak Hazırlık Maçında Sahadaki Yerini Alabilecek

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ronaldo Galatasaray’a Karşı Sahada
İspanyol ekibi Real Madrid’de sakatlığı sebebiyle bir süredir hazırlık maçlarında forma giyemeyen Ronaldo’nun Galatasaray’a karşı sahadaki yerini alabileceği bildirildi.
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid, 18 Ağustos Salı günü hazırlık maçında Santiago Bernabeu Stadyumu’nda Galatasaray’ı konuk edecek. İspanyol ekibinde belindeki sakatlık sebebiyle son oynanan 3 hazırlık maçında forma giyemeyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun Galatasaray maçı ile birlikte yeniden sahalara döneceği bildirildi. İspanyol basınında yer alan haberlere göre yıldız ismin, Tottenham ve Bayern Münih ile oynanan hazırlık maçlarında forma giyemediği belirtildi. Ronaldo’nun dün Norveç ekibi Valerenga ile oynanan ve golsüz eşitlikle sonuçlanan mücadelede önlem amaçlı oynatılmadığı ve Galatasaray ile oynanacak hazırlık maçında tam olarak hazır olacağı ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.