Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ronaldinho, Antalyaspor'a gelmek için yazılı teklif bekliyor

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun transferi ile ilgili yazılı teklifin verileceğini söyledi. Gencer, Ronaldinho ile ilgili her türlü anlaşmayı yaptıklarını, yıldız futbolcunun Antalyaspor'dan...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2015 23:38
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2015 23:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ronaldinho, Antalyaspor'a gelmek için yazılı teklif bekliyor
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun transferi ile ilgili yazılı teklifin verileceğini söyledi. Gencer, Ronaldinho ile ilgili her türlü anlaşmayı yaptıklarını, yıldız futbolcunun Antalyaspor'dan yazılı teklif vermesini beklediğini ifade etti.

Antalyaspor, 49. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Antalya protokolünü iftarda ağırladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen iftara; Antalya Valisi Muammer Türker, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, yöneticiler, taraftarlar ve protokol katıldı.

Başkan Gültekin Gencer, iftardan sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Eto'o ile ilgili ağır eleştirilere maruz kaldığını kaydeden Gencer, Kamerunlu yıldızı 3 milyon Euro'ya sponsorla transfer ettiklerini söyledi.

Eto'o'nun Antalyaspor'a getirisinin 30 milyon Euro olacağını söyleyen Gültekin Gencer, "Antalyasporumuzun yarın mali genel kurulunu yapacağız. Genel kurulun sonunda Eto'o ile ilgili bir olay anlatacağım. 49 yıllık tarihinde Antalyaspor, Türkiye basınının birinci sırasında yer aldı. Dünya basınında Antalyaspor'un adı duyuldu. Her yerde şu anda Eto'o ve Antalyaspor konuşuluyor. 50 milyon harcansa bu kadar isim duyurulamazdı." dedi.

Antalyaspor'un hedefinin ilk 8 içerisinde yer almak olduğunu ifade eden Gencer, Eto'o'nun şampiyonluk hedefini de değerlendirdi. Gültekin Gencer, Eto'o'nun şampiyonluk istediklerini, kendilerinin mütevazi davrandığını anlattı. Gencer, Eto'o'nun sözleşmesinde şampiyon olunması durumunda 1 milyon Euro bonus ödeneceğini belirtti.

'FIFA BAŞKANI TEBRİK İÇİN ARADI'

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Eto'o transferi ile ilgili dünyanın her tarafından tebrik telefonu aldıklarını ifade etti. Gencer, ağır eleştirilere maruz kaldığını, hayatında görmediği insanların kendisini gördüğünde kombine almak istediğini ilettiğini açıkladı. Eto'o'ya verilen paranın çok daha fazlasını geri alacaklarını kaydeden Gültekin Gencer, " FIFA başkanı dahil tebrik telefonu açıyorsa gel gelelim burada eleştiriliyoruz. Herkes Gencer'i nasıl kovabiliriz, nasıl indirebiliriz bunun hesabını yapıyor." diye konuştu.

'RONALDİNHO YAZILI TEKLİFİMİZİ BEKLİYOR'

Antalyaspor'un ikinci dünya yıldızı transferinde sona yaklaştığını kaydeden Başkan Gencer, Ronaldinho transferinde teminat istediklerini ama kendisinin bunu vermediğini aktardı.

Beşiktaş'ın 7,5 milyon Euro teminat mektubu vermesine rağmen Türkiye'ye getiremediğini belirten Gültekin Gencer sözlerini şöyle tamamladı: "Ronaldinho her türlü görüşme yaptık. Yazılı teklif vermemiz gerekiyordu. Son günlerde ciddi üzüldüm ve yıprandım. Son dakikaya kadar bekledim. Yarın mali genel kuruldan sonra yazılı teklifi imzalayıp göndereceğiz."

İftarda konuşan Antalya Valisi Muammer Türker ise Antalyaspor'un bir yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkmasına çok sevindiğini, kırmızı beyazlıların bu yıl daha başarılara imza atacağını kaydetti. Türker, senede 2 bine yakın takımın Antalya'da kamp yaptığını hatırlatarak, "Bu şehre Süper Lig takımı şarttı. Ve çok şükür ki takımımız bir yıl aradan sonra tekrardan yükseldi. Daha da başarılı olacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.